Η Rakuten Viber παρουσιάζει τη νέα γενιά των Sports Messaging Chatbots

by George Polyzos • On 02-06-2018 • AT 12:00 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet Mobile

Η Rakuten Viber, μια από της μεγαλύτερες εφαρμογές φωνητικών κλήσεων και ανταλλαγής μηνυμάτων στον κόσμο, ανακοίνωσε πρόσφατα μια νέα συνεργασία με το Fanbot.ai.

Το Viber θα αποτελεί πλέον την παγκόσμια πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων του Fanbot.ai για τo eSports chatbot. Το νέο chatbot θα προσφέρει στους φίλους των eSports σε όλο τον κόσμο μια σειρά χαρακτηριστικών και δυνατοτήτων αλληλεπίδρασης μέσω Viber, όπως:

● Άμεση πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο, βίντεο, ενημερώσεις, προγράμματα και πολλά άλλα.
● Μια ζωντανή κοινότητα όπου θα μπορούν να μοιράζονται περιεχόμενο και να συνομιλούν μεταξύ τους σε πραγματικό χρόνο.
● Τη δυνατότητα να εμπλουτίζουν τα μηνύματά τους με αυτοκόλλητα που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τα eSports.

Οι χρήστες θα έχουν επίσης πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο, σε live streaming events και άλλα μέσω των σχετικών fan Communities του Viber. Έτσι οι φίλοι των Esports εκτός από το να συνομιλούν με τους φίλους και την οικογένειά τους μέσω Viber, θα μπορούν παράλληλα να λαμβάνουν τα τελευταία αποτελέσματα των αγώνων και να αλληλεπιδρούν με εκατομμύρια άλλους φιλάθλους σε όλο τον κόσμο. Μοναδικά πακέτα αυτοκόλλητων Viber θα είναι διαθέσιμα για όλους τους χρήστες στις κοινότητες των eSports.

Μέσω της πλατφόρμας eSports Fanbot chatbot οι φίλοι των Esports μπορούν να παρακολουθούν συγκεκριμένα τουρνουά ζωντανά στο Viber και να έχουν πρόσβαση σε προγράμματα, αποτελέσματα και καθημερινές ενημερώσεις. Αργότερα μέσα στο έτος θα προσφέρονται επιπλέον δυνατότητες για προβλέψεις αποτελεσμάτων και ειδικών αναζητήσεων για ομάδες.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons