Το qik αλλάζει site και γίνεται social

by Stefanos Kofopoulos • On 12-06-2008 • AT 6:46 pm • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Internet

qik new site

Πιο δροσερό, πιο καλοκαιρινό και περισσότερο social έγινε το νέο site του qik, με την αρχική σελίδα να παρουσιάζει το βίντεο που παίζει live αυτή την στιγμή, τα πιο πρόσβατα βίντεο και φυσικά αυτούς που δημιουργούν τα πιο δημοφιλή βίντεο. Παράλληλα τρέχουν μερικά tips για την λειτουργία του sites, μπήκε η ιδεά του following / followers και τα μενού έχουν αλλάξει, κάτι που δεν με εντυπωσίασε ιδιαίτερα γιατί δεν είναι καθόλου προφανές ότι το κουμπί People με πάρει στο προφίλ μου. Υπάρχουν και εκεί αλλαγές με λίγο AJAX και πιο καθαρό layout. Το update / refresh άξιζε τον κόπο. Μην ξεχνάμε ότι η εταιρεία κάνει άνοιγμα και στα κινητά με Windows Mobile, προσπαθώντας να αποκτήσει μεγαλύτερο κομμάτι της αγοράς του cell phone streaming video.

Εξαιρετικά σημαντική είναι και η προσθήκη του Reinstall Qik, που επιτρέπει την επανεγκατάσταση της εφαμοργής σε περίπτωση αλλαγής κινητού, κάτι που πριν γινόταν μόνο με επικοινωνία στο support.

Το προφίλ μου στο qik είναι qik.com/titanas. Αν με κάνετε follow στο twitter θα μπορείτε να μαθαίνετε πρώτοι πότε βγαίνει online καινούριο βίντεο.

qik new site

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. nice!
    Κάτι κινείται σε τέτοιου είδους υπηρεσίες.
    Ταυτόχρονα, το Flixwagon ανακοίνωσε υποστήριξη του iphone!

  2. Μόλις είδα ότι και η Qik ανακοίνωσε iphone support :-)

Top

Show Buttons
Hide Buttons