Πώς θα είναι η νέα κονσόλα της Nintendo;

by Nikos Kaimakamis • On 28-07-2016 • AT 12:39 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

Jolla-tablet-02

To Wired δημοσιεύει ένα ενδιαφέρον άρθρο για το πώς θα είναι η επόμενη κονσόλα της Nintendo και ποιες θα είναι οι δυνατότητές της. 

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Wired, λοιπόν, η νέα πρόταση της Nintendo αναμένεται να είναι μία υβριδική συσκευή που θα συνδυάζει δύο διαφορετικές συσκευές σε μια, δηλαδή δεν αποκλείεται να είναι ένα tablet το οποίο να μπορεί να υποστηρίζει gaming εφαρμογές, ενώ παράλληλα να μπορεί να εκτελεί και άλλες λειτουργίες. Η κωδική ονομασία της νέας κονσόλας που ετοιμάζει η Nintendo είναι NX, ενώ υπάρχουν αρκετές αναφορές που θέλουν την εταιρεία να παρουσιάζει μία gaming συσκευή με διττό χαρακτήρα.

Nintendo NX

Στο εσωτερικό της νέας κονσόλας της Nintendo αναμένεται να βρίσκεται ένα chip NVIDIA Tegra, το οποίο είναι ικανό να αντεπεξέλθει σε πιο απαιτητικές εφαρμογές. Η νέα κονσόλα εκτιμάται ότι θα έχει τη μορφή του tablet, ενώ θα μπορεί να συνδέεται με μια τηλεόραση για άνετο gaming. H Nintendo, σύμφωνα με το Wired, είναι επιτυχημένη στο mobile κομμάτι, καθώς έχει πουλήσει περισσότερα από 58 εκατομμύρια Nintendo 3DS, αλλά μόλις 12 εκατομμύρια Nintendo Wii U.

Οι βλέψεις της Nintendo για το μέλλον περιλαμβάνουν πωλήσεις 55 εκατομμυρίων εφαρμογών, με τις 15 εκατομμύρια από αυτές να είναι mobile games, σύμφωνα με το Wired.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons