Πώς λειτουργεί το iris scanner του Samsung Galaxy Note 7;

by Nikos Kaimakamis • On 22-08-2016 • AT 11:33 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

galaxy note 7 teardown

Μετά από την… περιποίηση του iFixit, μπορούμε να μάθουμε πώς ακριβώς δουλεύει το iris scanner με το οποίο είναι εξοπλισμένο το Samsung Galaxy Note 7. 

To iFixit, ακολουθώντας πιστά την πολιτική των teardown των συσκευών που έχουν κυκλοφορήσει πρόσφατα, βάζει κάτω από τα εργαλεία του το Samsung Galaxy Note 7, προκειμένου να δει τι… κρύβει κάτω από το μεταλλικό του πλαίσιο. Στο εσωτερικό του Galaxy Note 7 ανακαλύπτει κανείς έναν πομπό υπέρυθρων ακτίνων, μαζί με μία δεύτερη κάμερα που κοιτά στο μπροστινό μέρος της συσκευής.

Ο πομπός υπερύθρων εκπέμπει το φως και η κάμερα το λαμβάνει, έτσι ώστε να είναι εφικτή η αναγνώριση της ίριδας του ματιού. Το όλο σύστημα μπορεί να λειτουργεί αποτελεσματικά ακόμα και όταν οι συνθήκες φωτισμού είναι χαμηλές.

Αναφορικά με τα άλλα στοιχεία του εξοπλισμού του Galaxy Note 7, το iFixit σημειώνει ότι το stylus είναι σημαντικά πιο ευαίσθητο από τις αντίστοιχες προτάσεις του ανταγωνισμού, λόγω του πλήθους των αισθητήρων με τους οποίους είναι εφοδιασμένο.

Στο κομμάτι του πόσο εύκολα μπορεί να επισκευαστεί το Galaxy Note 7, το iFixit δίνει χαμηλό σκορ, κυρίως εξαιτίας της οθόνης του που είναι κυρτή και από τις δύο πλευρές και αυτό έχει ως αποτέλεσμα την μεγάλη δυσκολία στην επισκευή ή αντικατάστασή της.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons