Πώς φαίνεται το Android σε ένα BlackBerry;

by Nikos Kaimakamis • On 17-09-2015 • AT 3:28 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

BlackBerry-Venice-Android

Νέες αποκαλύψεις εμφανίστηκαν στο Διαδίκτυο για το BlackBerry Venice, το οποίο θα είναι το πρώτο smartphone της εταιρείας με λειτουργικό σύστημα Android. 

To Android Authority δημοσιεύει μερικές Hands on φωτογραφίες από το slider BlackBerry Venice, το οποίο δείχνει στην οθόνη του να τρέχει το λειτουργικό σύστημα της Google. H οθόνη του φαίνεται να έχει διαγώνιο 5,4 ιντσών, ενώ παρόλο που υπάρχει το Android, μπορεί κανείς να παρατηρήσει ότι η BlackBerry έχει κάνει μερικές αλλαγές στο interface, σύμφωνα με τις δικές της προτιμήσεις.

BlackBerry-Venice

Μία ενδιαφέρουσα προσθήκη της BlackBerry στο μενού είναι ότι η κάθε εφαρμογή παρουσιάζεται σε ένα δικό της παράθυρο, με το μέγεθός του να είναι ευθέως ανάλογο με τη συχνότητα χρήσης της. Οι φήμες μιλούν για επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 808, ο οποίος θα είναι χρονισμένος στο 1.8 GHz, με μνήμη RAM 3 GB. H κάμερα στο πίσω μέρος εκτιμάται ότι θα είναι στα 18 Megapixel.

H έκδοση του Android που θα τρέχει στο BlackBerry Venice θα είναι το Lollipop, ενώ προεγκατεστημένες θα είναι οι εφαρμογές του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, των επαφών και άλλων, ενώ με το Swipe μπορεί κανείς να φέρει στο προσκήνιο το εικονίδιο του Google Now. Αναμένεται να κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση στις αρχές του Νοεμβρίου 2015.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons