Το PSP Go! λέει αντίο στο UMD

by Stefanos Kofopoulos • On 02-05-2009 • AT 2:26 pm • 4 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

psp go mockup

Αν το επόμενο PlayStation Portable είναι όντως το PSP Go! τότε είναι σίγουρο ότι η Sony θα σκοτώσει το UMD και θα προχωρήσει σε νέο format για την πώληση παιχνιδιών και ταινιών. Ξεχάστε τα μικρά δισκάκια, με την χαμηλή ταχύτητα ανάγνωσης και τον drive να περιστρέφεται με μανία. Εκτός από την on board μνήμη η Sony χρησιμοποιήσει ένα νέο είδος μνήμης που ανέπτυξε σε συνεργασία με την SanDisk. Στα 60MB/s transfer rate και την δεδομένη συνεργασία με την SanDisk οι πληροφορίες / φήμες λένε ότι η Sony θα στραφεί σε αυτή την λύση.

Δεν υπάρχει λόγος για να μην χρησιμοποιήσουν το νέο είδος μνήμης στο PSP Go!. Θα γλιτώσουν πολύτιμο χώρο από τον μηχανισμό ανάγνωσης των UMD, θα περιορίσουν την κατανάλωση ρεύματος ώστε να χαρίσουν περισσότερο gaming χρόνο ή μεγαλύτερη / φωτεινότερη οθόνη και θα ξεφορτωθούν μια τεχνολογία που μόνο η Sony αγαπούσε. Ελπίζω να καταλήξουν σε ένα μόνο format και όνομα ώστε να ξεφύγουμε από το παρελθόν των Memory Sticks με τα άπειρα variations όπως Memory Stick Duo, Memory Stick Duo Pro, Memory Stick HG-Micro κλπ. Go PSP Go!

Η φωτογραφία δείχνει mockup και όχι πραγματικό προϊόν, σε περίπτωση που κάποιο νομίζουν ότι αυτό θα είναι το νέο PlayStation Portable.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μακαρι να ειναι το νεο PSP σαν και αυτο της εικονας!Θα ειναι ΓΑ**ΤΟ

    • Είναι παλιό mockup. Δεν παίζει να είναι έτσι το PSP Go! Αυτό είναι PMP, όχι portable gaming console

  2. Εγώ μόλις πρίν ένα μήνα αγόρασα το PSP 3004 και τώρα μου λεν οτι θα βγάλουν καινούριο πλάκα μου κάνουν .

  3. Παιδιά μήπως το έχει κανείς για να μας πεί την άποψη του…?

Top

Show Buttons
Hide Buttons