Ψηφιακή παραγωγή αθλητικών ειδών από τις Adidas και Siemens

by George Polyzos • On 03-06-2017 • AT 10:00 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

Η Adidas και η Siemens ανακοίνωσαν την πρόθεσή τους να συνεργαστούν για την ψηφιακή παραγωγή αθλητικών ειδών.

Στο πλαίσιο ενός κοινού προγράμματος έρευνας και ανάπτυξης, οι εταίροι θα εργαστούν για να προάγουν την ψηφιοποίηση του Speedfactory της Adidas, με απώτερο στόχο να αναπτύξουν δυνατότητες για μια γρήγορη, διαφανή και εξατομικευμένη παραγωγή.

Το Adidas Speedfactory προανάγγειλε μια νέα εποχή στην κατασκευή αθλητικών ειδών. Ανοίγει τις πόρτες για τη δημιουργία προϊόντων που είναι πιο στενά συνδεδεμένα με τον καταναλωτή και είναι απολύτως μοναδικά, ώστε να τους ταιριάζουν και να ανταποκρίνονται στις λειτουργικές τους ανάγκες. Η κατασκευή εξατομικευμένων αθλητικών ειδών απαιτεί ευελιξία στην παραγωγή και ταχεία ενσωμάτωση των νέων τεχνολογιών. Ως ηγέτης της παγκόσμιας αγοράς στις λύσεις αυτοματοποίησης και προσομοίωσης στο ψηφιακό εργοστάσιο, η Siemens προσφέρει ανεκτίμητη τεχνογνωσία.

Ένα «ψηφιακό δίδυμο» του Speedfactory θα επιτρέψει την προσομοίωση, τη δοκιμή και τη βελτιστοποίηση ολόκληρης της παραγωγικής διαδικασίας. Η συγχώνευση του εικονικού και πραγματικού κόσμου θα συμβάλει στη μείωση του χρόνου διάθεσης στην αγορά, θα επιφέρει μεγαλύτερη ευελιξία και θα βελτιώσει την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα της παραγωγής.

Η Ψηφιακή Επιχείρηση (Digital Enterprise) της Siemens είναι ένα χαρτοφυλάκιο προϊόντων και λύσεων για τις βιομηχανίες διακριτής παραγωγής και τις μεταποιητικές βιομηχανίες και απευθύνεται σε εταιρείες κάθε μεγέθους. Οι λύσεις που προσφέρονται καλύπτουν ολόκληρη την αλυσίδα αξίας από το σχεδιασμό προϊόντων μέσω του σχεδιασμού της παραγωγής, της μηχανικής της παραγωγής και της ίδιας της παραγωγής έως τις υπηρεσίες.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons