«Ψηφιακή Αλληλεγγύη» στα καταστήματα ΟΤΕ, Cosmote, Γερμανός

by George Polyzos • On 06-02-2015 • AT 2:00 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Internet

Cosmote-iphone-6-a

Δωρεάν tablet ή laptop, Internet και εκπαίδευση στη χρήση τεχνολογιών Πληροφορικής και Εκπαίδευσης έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν οι κάτοχοι του Κοινωνικού Μερίσματος 2014.

Στα καταστήματα ΟΤΕ, Cosmote, Γερμανός οι δικαιούχοι μπορούν να βρουν μοναδικές προσφορές. Ενδεικτικά:

  • Μεγάλη ποικιλία από δωρεάν tablets όπως τα LG G Pad 8.0 4G, Lenovo A8-50 3G, MLS iQTab Shot 3G, ΖΤΕ Ε9Q+ 3G, MLS iQTab 10 3G καθώς και δωρεάν μοναδικά laptops όπως το Lenovo Ideapad G50 Bing, HP 15-R127 Bing, HP 250 Bing.
  • Δωρεάν Internet μετηνυπηρεσία Cosmote Internet On The Go.
  • ΟΤΕ Double Play από 13,90 ευρώ/μήνα για Internet έως 50Μbps, απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά και δωρεάν κλήσεις προς κινητά.
  • Δωρεάν εκπαίδευση κατ’ οίκον σε βασικές δεξιότητες tablet, laptop και social media, ηλεκτρονικών συναλλαγών κ.α.
  • ΟΤΕ Satellite Internet από 17,90€/μήνα για δορυφορική πρόσβαση στο Internet

Η Δράση «Ψηφιακή Αλληλεγγύη» αφορά στους πολίτες που αιτήθηκαν και έλαβαν το Κοινωνικό Μέρισμα για το 2014 και κατοικούν σε μία από τις 8 Περιφέρειες: Ανατολική Μακεδονία-Θράκη, Ήπειρο, Θεσσαλία, Ιόνια Νησιά, Δυτική Ελλάδα, Πελοπόννησο, Βόρειο Αιγαίο και Κρήτη. Κάθε δικαιούχος αποκτά ένα κουπόνι (επιταγή Ψηφιακής Αλληλεγγύης) το οποίο μπορεί να εξαργυρώσει μέχρι και τις 30/06/2015, και με το οποίο μπορεί να αποκτήσει:

  • Tablet ή Laptop με επιχορήγηση έως 230€ και
  • Ευρυζωνική Διαδικτυακή  σύνδεση Internet (σταθερή ή κινητή ή δορυφορική) με επιχορήγηση 12 ευρώ/μήνα και μέχρι 31/10/2015
  • εκπαίδευση κατ’ οίκον (προαιρετικά) στη χρήση της Τεχνολογίας Πληροφοριών και Επικοινωνίας (ΤΠΕ) αξίας 60 ευρώ.

Οι ενδιαφερόμενοι προκειμένου να διαπιστώσουν αν εντάσσονται μέσα στο πρόγραμμα, μπορούν να επισκεφτούν ένα από τα καταστήματα του δικτύου ΟΤΕ, Cosmote, Γερμανός και με τη βοήθεια ενός εξειδικευμένου υπαλλήλου να επιβεβαιώσουν ότι είναι δικαιούχοι μέσα από το www.e-inclusion.gr και να ενημερωθούν για τη Δράση.

infographic

Οι δικαιούχοι, μέσα από το παραπάνω site έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που ταιριάζουν στις δικές τους ανάγκες, να εκτυπώσουν το κουπόνι με το μοναδικό κωδικό που τους αντιστοιχεί ή να το στείλουν στο e-mail τους ή με SMS στο κινητό τους. Στη συνέχεια, έχοντας το κουπόνι και την αστυνομική τους ταυτότητα μπορούν να αποκτήσουν δωρεάν tablet ή laptop, σύνδεση στο Internet και εκπαίδευση σε βασικά στοιχεία χρήσης τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών.

Μάθετε τα πάντα για τη Δράση Ψηφιακής Αλληλεγγύης στις 8 Περιφέρειες Αμιγούς Σύγκλισης και δείτε τις προσφορές των καταστημάτων ΟΤΕ, Cosmote, Γερμανός στο www.psifiakiallilegii.gr.

[Δ.Τ. ΟΤΕ]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Προσοχή….δεν ειναι δωρεάν. Ειναι με συμβόλαιο σύνδεσης για κάποιους μήνες. Παντού συμβαίνει αυτό, όχι μόνο στα πιο πάνω καταστήματα.

Top

Show Buttons
Hide Buttons