Πρωτοποριακή εφαρμογή από την Globo για την WATT+VOLT

by George Polyzos • On 26-10-2015 • AT 1:11 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

mobile phones

Η Globo, πάροχος λύσεων Enterprise Mobility δημιούργησε τη νέα mobile εφαρμογή MyWatt για την ελληνική εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών ηλεκτρικής ενέργειας WΑΤΤ+VOLT.

Μέσω της εφαρμογής MyWatt, η WATT+VOLT διευρύνει τις υπηρεσίες που προσφέρει στο πελατολόγιό της, διευκολύνοντας την καθημερινότητα του σύγχρονου καταναλωτή και βοηθώντας τον να προϋπολογίσει τα έξοδά του σε ηλεκτρικό ρεύμα.

Watt + Volt 1

Συγκεκριμένα, οι χρήστες της εφαρμογής MyWatt έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν με μια ματιά αναλυτικές πληροφορίες για το λογαριασμό τους με απεικόνιση γραφημάτων, να συγκρίνουν την κατανάλωσή τους ανά περίοδο, ενώ παράλληλα μπορούν να πληρώσουν λογαριασμούς που έχουν σε εκκρεμότητα μέσω της Τράπεζας Πειραιώς και της χρήσης της πιστωτικής ή χρεωστικής τους κάρτας.

Παράλληλα, οι χρήστες μπορούν να δουν ποιοι λογαριασμοί βρίσκονται σε εκκρεμότητα, να καταχωρούν ηλεκτρονικά την ένδειξη του μετρητή τους ώστε να απαλλαγούν από τους έναντι λογαριασμούς, να ενημερώνονται για τις τρέχουσες προσφορές της WATT+VOLT, να επικοινωνούν άμεσα με την εταιρεία για οποιαδήποτε ανάγκη ή διευκρίνιση που αφορά στο λογαριασμό τους, αλλά και να απολαμβάνουν σημαντικές εκπτώσεις με κάθε σύσταση νέου πελάτη.

Η εφαρμογή σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε από εξειδικευμένους designers και developers του Μobility Βusiness Solutions Unit της Globo που έχουν την βάση τους εκτός από την Ελλάδα, στην Ινδία, την Αγγλία και τις ΗΠΑ. Η εφαρμογή θα είναι διαθέσιμη προσεχώς σε App Store και Google Play.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons