Πρωτιά στις πωλήσεις smartphones για τη Samsung

by Nikos Kaimakamis • On 15-06-2016 • AT 12:02 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Samsung Galaxy S7 edge (1)

H Samsung ήταν εκείνη η εταιρεία που σημείωσε τις περισσότερες πωλήσεις smartphones κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου του 2016. 

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Android Headlines, η Samsung κατάφερε να πουλήσει 81,5 εκατομμύρια smartphones κατά τη διάρκεια των πρώτων τριών μηνών του 2016, στοιχείο που σημαίνει ότι η κορεάτικη εταιρεία υπολογίζεται ότι θα πουλήσει 320 εκατομμύρια συσκευές μέχρι την εκπνοή του χρόνου.

Η δεύτερη θέση στις πωλήσεις ανήκει στην Apple με 51,6 εκατομμύρια συσκευές. Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι οι συνολικές πωλήσεις του έτους για τη Samsung αναμένεται να δείξουν πτώση της τάξης του 1% σε σχέση με τις συνολικές πωλήσεις του 2015. Πτώση της τάξης του 3% θα σημειώσει και η Apple στις πωλήσεις της μέσα στο 2016.

Η πρωτιά της Samsung οφείλεται στο Galaxy S7 και Galaxy S7 Edge, τα οποία υπολογίζεται ότι θα έχουν φτάσει σε πωλήσεις τις 25 εκατομμύρια μονάδες μέχρι και το τέλος του μήνα.

Οι λόγοι για τους οποίους το Samsung Galaxy S7 και η Edge παραλλαγή του σημειώνουν επιτυχημένη εμπορική πορεία εκτιμάται ότι είναι το γεγονός ότι έχει λανσαριστεί σε σωστή εποχή, προσφέρουν premium χαρακτηριστικά και η Samsung έχει επενδύσει σημαντικά στο θέμα της προώθησής τους.

Στην Κορέα, πάντως, σύμφωνα με το Pulse News και το Android Headlines, στην εγχώρια αγορά, το Edge φαίνεται να πουλά καλύτερα από το απλό Galaxy S7.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons