Πρώτη διαρροή των τεχνικών χαρακτηριστικών του LG V20

by George Polyzos • On 03-08-2016 • AT 11:49 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

LG-V10-Black-010

Η LG Electronics έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι το V20 θα αποτελέσει το διάδοχο μοντέλο του V10, με λειτουργικό σύστημα Android 7.0 Nougat και θα κάνει την παρθενική του εμφάνιση τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Στον απόηχο των παραπάνω ήδη άρχισαν οι διαρροές στον κορεατικό Τύπο σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά της νέας ναυαρχίδας. Καταρχήν σε επίπεδο επεξεργαστή λέγεται ότι θα εξοπλιστεί με τον Qualcomm Snapdragon 820, καθώς ο Snapdragon 821 μάλλον δεν θα είναι διαθέσιμος την περίοδο που θα γίνει το επίσημο λανσάρισμα.

Με δεδομένο ότι το V10 διαθέτει μνήμη RAM μεγέθους 4GB, θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι το ίδιο θα ισχύει και για το V20. Ο αποθηκευτικός του χώρος θα είναι σε δύο διαμορφώσεις (32 και 64 GB) με δυνατότητα προσθήκης άλλων 256 GB μέσω χρήσης κάρτας μνήμης microSD.

Σε ότι αφορά τον φωτογραφικό εξοπλισμό του V20 πιστεύεται ότι θα υπάρξει επίσης αναβάθμιση, με την κύρια κάμερα να διαθέτει αισθητήρα ανάλυσης 20 Megapixel και την εμπρόσθια κάμερα να είναι στα 8 Megapixel. Άγνωστο παραμένει αν η εμπρόσθια κάμερα θα είναι dual lens όπως του V10.

Το περίεργο είναι ότι ενώ το LG V10 διέθετε οθόνη QHD διαγωνίου 5,7 ιντσών εντούτοις η οθόνη του V20 αναμένεται να είναι διαγωνίου 5,5 ιντσών και Full HD. Δηλαδή, θα υπάρχει πισωγύρισμα τόσο σε επίπεδο μεγέθους όσο και σε επίπεδο ανάλυσης. Οι φήμες ωστόσο στην Κορέα μιλούν για ένα πάνελ τεχνολογίας in-cell, που θα είναι σημαντικά λεπτότερο.

Άγνωστο παραμένει αν θα υπάρχει κάποιο always on mode της οθόνης ή αν θα δανειστούν κάποια από τα modular χαρακτηριστικά του LG G5. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το V20 θα είναι το πρώτο smartphone που θα φέρει το λειτουργικό σύστημα Android 7.0 Nougat της Google, εκτός της σειράς Nexus φυσικά.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons