Πρώτη εμφάνιση των Nokia 8 και 9 σε επίσημο βίντεο

by Nikos Kaimakamis • On 17-05-2017 • AT 9:59 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Μπορεί να απέχουμε ακόμα από την παρουσίαση των Nokia 8 και 9, αλλά ένα επίσημο βίντεο μας δίνει μία εικόνα για τα επερχόμενα μοντέλα. 

Το βίντεο προέρχεται από διαρροές στο Διαδίκτυο και αποτελεί ένα teaser για τα νέα μοντέλα της Nokia. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει μέχρι τώρα, το Nokia 9 αναμένεται να διακρίνεται από τη διπλή κάμερα των 22 Megapixel στο πίσω μέρος, ενώ δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα εάν θα υπάρχει αισθητήρας αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων στο νέο μοντέλο. Το Nokia 8, δεν εμφανίζεται να έχει διπλή κάμερα στο πίσω μέρος, αλλά η οθόνη του εκτιμάται ότι θα έχει διαγώνιο 5.6 ιντσών, ενώ στο Nokia 9 η οθόνη αναμένεται να έχει διαγώνιο 5.5 ιντσών, ανάλυσης Quad HD.

Αναφορικά με τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά τους, το Nokia 9 εκτιμάται ότι θα είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 835, με μνήμη RAM 6 GB και εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 128 GB. Για το Nokia 8 δεν έχουν γίνει γνωστά τα πιθανά τεχνικά χαρακτηριστικά του, πέρα από το γεγονός ότι θα υπάρχει ένας αισθητήρας αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων στον βασικό του εξοπλισμό. Σε κάθε περίπτωση, αυτή η χρονιά εκτιμάται ότι θα είναι πλούσια σε παραγωγή smartphones για την HMD Global, η οποία χρησιμοποιεί το όνομα της Nokia για τα μοντέλα που παρουσιάζει.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons