Πρώτη εμφάνιση του αντικαταστάτη του Sony Xperia XA

by Nikos Kaimakamis • On 16-12-2016 • AT 1:15 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Xperia XA (2)

Διέρρευσαν οι πρώτες εικόνες του μοντέλου που θα έρθει να αντικαταστήσει το Sony Xperia XA, με κύριο στοιχείο του το ελάχιστο πλαίσιο γύρω από την οθόνη. 

Για το νέο μοντέλο δεν έχει γίνει γνωστή κάποια πληροφορία που να αφορά στο όνομά του, αλλά έχει ήδη διαρρεύσει ότι θα έχει διαγώνιο οθόνης 5 ιντσών. Οι διαστάσεις του νέου smartphone που ετοιμάζει η Sony, σύμφωνα με το GSM Arena, θα είναι 145 x 66.8 x 7.99 χιλιοστά. Από το στοιχείο αυτό φαίνεται ότι η νέα συσκευή της Sony θα είναι αρκετά λεπτή σε πάχος. Σε συνδυασμό με τα ελάχιστα περιθώρια γύρω από την οθόνη, θα δημιουργεί μία ενδιαφέρουσα σχεδιαστική ταυτότητα.

sony-xperia-xa-next

Ένα άλλο στοιχείο για το μελλοντικό Sony smartphone είναι το ότι θα έχει θύρα USB Type C, κάνοντάς το το τρίτο κατά σειρά smartphone της εταιρείας που έχει αυτή τη δυνατότητα. Από τις πρώτες εικόνες που έχουν διαρρεύσει στο Διαδίκτυο για το μελλοντικό Sony φαίνεται ότι θα υπάρχει βύσμα 3.5 χιλιοστών για τα ακουστικά, ενώ δεν θα υπάρχει κατά πάσα πιθανότητα ένας αισθητήρας αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Σύμφωνα με τις φήμες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα γνωστές, το επερχόμενο smartphone της Sony θα ανήκει σε παρόμοια κατηγορία με το Sony Xperia XA.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons