Πρώτη εικόνα του επερχόμενου Oppo Find 9

by Nikos Kaimakamis • On 18-04-2017 • AT 11:48 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

To Oppo Find 9 έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τη σφαίρα της φημολογίας, αλλά τώρα εμφανίζεται στο Διαδίκτυο και σε εικόνα. 

Η πρώτη εικόνα render του Oppo Find 9 εμφανίστηκε στο κινέζικο site Weibo και κανείς δεν μπορεί να πει ακόμα με βεβαιότητα εάν δείχνει την πραγματική συσκευή που ετοιμάζεται να παρουσιάσει η Oppo. Σε κάθε περίπτωση, η φημολογία γύρω από τα άμεσα σχέδια της Oppo για την παρουσίαση ενός νέου μοντέλου είναι μεγάλη και ένα μέρος τους φαίνεται να επιβεβαιώνεται από τις τελευταίες διαρροές. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το GSM Arena, το Oppo Find 9 εκτιμάται ότι θα είναι διαθέσιμο σε δύο παραλλαγές.

Η μία έκδοση του Oppo Find 9 θα έχει επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 835, ενώ στη δεύτερη περίπτωση θα υπάρχει ένας Qualcomm Snapdragon 653. Στην πρώτη έκδοση θα υπάρχει μνήμη RAM 6 GΒ και εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος 128 GB, ενώ στη δεύτερη η μνήμη RAM θα είναι 4 GB και ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος 64 GB. H οθόνη του Oppo Find 9 θα είναι διαγωνίου 5.5 ιντσών, σε ανάλυση QHD, ενώ η μπαταρία στο πίσω μέρος θα είναι στα 21 Megapixel. H selfie camera θα είναι στα 16 Megapixel και η χωρητικότητα της μπαταρίας θα φτάνει τα 4100 mAh.

Οι πρώτες πληροφορίες για την τιμή του Oppo Find 9 κάνουν λόγο για 600 ευρώ περίπου, ανάλογα με τη διαμόρφωση.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons