Πρώτες πληροφορίες για το νέο Motorola Moto G

by Nikos Kaimakamis • On 13-07-2015 • AT 4:30 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Moto-G

Από τον Νοέμβριο του 2013 έχει περάσει καιρός, επομένως οι φήμες για το νέο Motorola Moto G, στην έκδοση του 2015 πλέον, δεν μπορούν παρά να κεντρίζουν τον ενδιαφέρον. 

Η τρίτη γενιά του Motorola Moto G κάνει την εμφάνισή της στο Διαδίκτυο, με τα τεχνικά χαρακτηριστικά να μιλούν για μία συσκευή με οθόνη διαγωνίου 5 ιντσών, σε ανάλυση 720p, ενώ ο επεξεργαστής του εκτιμάται ότι θα είναι ο Qualcomm Snapdragon 410 στα 64 Bit, με τεσσερις πυρήνες χρονισμένους στο 1.4 GHz και με τη μνήμη RAM να παραμένει στο 1 GB, όπως φαίνεται να συμβαίνει και με τον αποθηκευτικό χώρο των 8 GB. Η κάμερα στο πίσω μέρος εκτιμάται ότι θα έχει αισθητήρα 13 Megapixel.

Motorola-Moto-G-2015

Στο θέμα της εμφάνισης, το Motorola Moto G δεν φαίνεται να διαφοροποιείται ιδιαίτερα από το σχεδιασμό του προκατόχου του, καθώς φαίνεται ότι η Motorola πιστεύει ότι την ομάδα που κερδίζει δεν την αλλάζεις. Στο μπροστινό τμήμα της συσκευής αναμένεται να υπάρχει κάμερα 5 Megapixel.

Το νέο Motorola Moto G δεν αναμένεται να αργήσει να βρει τον δρόμο του για την μαζική παραγωγή και την έναρξη της εμπορικής του διάθεσης, κάτι που τυπικά συμβαίνει τον φθινόπωρο κάθε έτους. Εννοείται ότι και η νέα έκδοση του επιτυχημένου μοντέλου της αμερικανικής εταιρείας θα υποστηρίζει την λειτουργία σε δίκτυα 4G.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons