Πρώτες εικόνες από το νέο μοντέλο της Nubia

by Nikos Kaimakamis • On 29-11-2016 • AT 11:26 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

nubia-bezel-less-concept-phone

Το βασικό χαρακτηριστικό του νέου μοντέλου της Nubia φαίνεται να είναι το γεγονός ότι δεν θα έχει πλαίσιο γύρω από την οθόνη. 

Η Nubia, ένα παρακλάδι της ZTE από την Κίνα, φαίνεται ότι θα ακολουθήσει το παράδειγμα της Xiaomi, επίσης από την Κίνα, η οποία εκτιμάται ότι στο άμεσο μέλλον θα παρουσιάσει μία αντίστοιχη συσκευή, η οποία δεν θα έχει εμφανή περιθώρια δίπλα από την οθόνη. Το πλεονέκτημα με αυτή τη σχεδιαστική επιλογή, εκτός από το εμφανές αισθητικό αποτέλεσμα είναι ότι η οθόνη καταλαμβάνει μεγαλύτερο μέρος του πλαισίου, επιτρέποντας έτσι την προβολή περισσότερου περιεχομένου στις δεδομένες διαστάσεις της κάθε συσκευής.

nubia-bezel-less-concept-phone-lady

Το νέο μοντέλο της Nubia παρουσιάζεται στα σχετικά renders ως ένα concept smartphone, με slide out σχεδιασμό, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Phone Arena. Ένα άλλο ενδιαφέρον σχεδιαστικό στοιχείο του νέου μοντέλου της Nubia είναι το γεγονός ότι μπορεί κανείς να αλλάξει τα καλύμματα του στο πίσω μέρος. Η Nubia θα δώσει με αυτόν τον τρόπο την επιλογή στους κατόχους του νέου μοντέλου να κάνουν τη συσκευή τους ξύλινη, μεταλλική ή αλουμινένια.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons