Πρώιμη εμφάνιση των νέων μοντέλων της HTC… για λογαριασμό της Google

by Nikos Kaimakamis • On 12-09-2016 • AT 1:12 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Sailfish-Bottom-Clean-768x1365

Απέχουμε περίπου έναν μήνα από την ημερομηνία της επίσημης εμφάνισης των νέων μοντέλων της HTC, αλλά ήδη κυκλοφορούν κάποιες εικόνες τους. 

Σε λίγο καιρό η HTC αναμένεται να αποκαλύψει το HTC Pixel και το Pixel XL, δύο παραλλαγές του ίδιου μοντέλου, με λειτουργικό σύστημα Android, που θα πάρουν τη θέση των γνωστών Nexus. To μικρότερο μοντέλο Pixel φέρει και το κωδικό όνομα Sailfish, σύμφωνα με το Slashgear. Στις εικόνες που έχουν κυκλοφορήσει στο Διαδίκτυο από τα δύο νέα μοντέλα, φαίνεται ότι το Pixel μοιάζει αρκετά με το iPhone στο σχεδιασμό του, στοιχείο που αναμένεται να προκαλέσει αρκετές συζητήσεις, μετά την παρουσίασή του, εάν, φυσικά, το σχέδιο είναι ακριβώς όπως εμφανίζεται στις εικόνες.

Sailfish-Back-Clean

Το HTC Pixel XL, το οποίο αναμένεται να είναι το μοντέλο με την μεγαλύτερη διαγώνιο οθόνης φέρει, σύμφωνα και πάλι με το Slashgear, την κωδική ονομασία Marlin. Ο σχεδιασμός εδώ δεν φαίνεται να διαφοροποιείται από εκείνον του μικρότερου μοντέλου. Το στοιχείο που θα πρέπει να τονιστεί είναι ότι το όνομα Nexus λάμπει δια της απουσίας του, καθώς τα δύο νέα μοντέλα της HTC εισάγουν για πρώτη φορά το όνομα Pixel στην οικογένεια των Google branded συσκευών, με την πιο πρόσφατη εκδοχή του λειτουργικού Android.

H HTC έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με την Google για τη δημιουργία μοντέλων της οικογένειας Nexus, επομένως, δεν αποτελεί έκπληξη που ήταν η πρώτη επιλογή για την δημιουργία των πρώτων μοντέλων της νέας οικογένειας Pixel.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons