Προβλέψεις εντυπωσιακών πωλήσεων για το iPhone 6

by George Polyzos • On 21-08-2014 • AT 4:25 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

iphone-6-macfan-concept

 

Μπορεί το iPhone 6 να αποτελεί προς το παρόν μία «φήμη» ωστόσο οι προσδοκίες είναι τόσο μεγάλες που οι προβλέψεις θέλουν την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας του οι πωλήσεις να φτάνουν τις 10 εκατομμύρια συσκευές.

Την πρόβλεψη έκανε αναλυτής της RBC (Royal Bank of Canada), ο οποίος θεωρεί ότι το νέο iPhone θα πουλήσει κατά την πρώτη εβδομάδα της κυκλοφορίας του ένα εκατομμύριο περισσότερα τεμάχια, σε σχέση με τα εννέα εκατομμύρια που είχαν πουλήσει πέρυσι τα iPhone 5S και iPhone 5C.

Σε δημοσίευμα του Business Insider γίνεται αναφορά στο γεγονός ότι πολλοί είναι οι αναλυτές που θεωρούν ότι η Apple θα αποκομίσει σημαντικά οφέλη από τη ζήτηση που θα δημιουργηθεί από την κυκλοφορία δύο εναλλακτικών συσκευών, με διαφορετικά μεγέθη οθόνης.

Οι περισσότερες προβλέψεις και φήμες συγκλίνουν στο ότι η Apple θα λανσάρει το iPhone 6 με την οθόνη των 4,7 ιντσών σε event που θα πραγματοποιηθεί στις 9 Σεπτεμβρίου. Ωστόσο, παραμένει ασαφές πότε ακριβώς θα ανακοινωθεί το iPhone με την οθόνη των 5,5 ιντσών.

Οι λόγοι της καθυστέρησης υποτίθεται ότι είναι οι δυσκολίες στην παραγωγή του μεγαλύτερου iPhone 6 που αντιμετωπίζει η Apple. Ωστόσο, δεν αποκλείεται η εταιρεία απλά να αποφασίσει το λανσάρισμα των συσκευών σε διαφορετικές περιόδους, ώστε να μην «επισκιαστεί» το μοντέλο των 4,7 ιντσών από το phablet αδελφάκι του.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι η Apple φέρεται να έχει ζητήσει από τους βιομηχανικούς της συνεργάτες μία συνδυασμένη παραγωγή 80 εκατομμυρίων μονάδων του νέου iPhone, έως το τέλος του έτους. Αυτό και μόνο, αν αληθεύει, αποτελεί ένδειξη ότι η Apple αναμένει όντως εντυπωσιακή αρχική ζήτηση για το iPhone 6.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons