Πρωτοποριακή πλατφόρμα για τη δημιουργία e-shop από τη Smoolis

by George Polyzos • On 01-07-2016 • AT 3:41 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet Newsroom

Laptop-on-the-couch

Η Smoolis, μια startup με έδρα τη Ζυρίχη της Ελβετίας, ανέπτυξε μία εύχρηστη πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου που επιτρέπει στον καθένα να δημιουργήσει οικονομικά, γρήγορα και απλά το δικό του e-shop.

Το Smoolis αποτελεί τη λύση για οποιοδήποτε θέλει να αποκτήσει το δικό του e-shop χωρίς να απαιτούνται γνώσεις προγραμματισμού και ευρύτερες τεχνικές δεξιότητες. Η διαδικασία είναι γρήγορη και απλή:

1. O χρήστης μπαίνει στο www.smoolis.com και δημιουργεί δωρεάν ένα δικό του λογαριασμό, συμπληρώνοντας και το όνομα του e-shop που θέλει να δημιουργήσει.

2. Διαλέγει ένα έτοιμο δωρεάν template από τη διαθέσιμη λίστα των templates που έχουν σχεδιαστεί από επαγγελματίες designers του Smoolis.

3. Προσθέτει τα προϊόντα με τις τιμές τους στο e-shop του σε όποια γλώσσα επιθυμεί και ξεκινά να πουλά τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες του. Η χρήση της πλατφόρμας είναι δωρεάν για τις πρώτες 14 ημέρες για όσους χρησιμοποιούν το Smoolis για πρώτη φορά.

Ουσιαστικά, το Smoolis αποτελεί την ελληνοελβετική «απάντηση» στις άλλες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου, φέροντας όμως μια σειρά από καινοτόμα χαρακτηριστικά:

– Μπορεί κανείς να δημιουργήσει το δικό του e-shop σε οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες 58 γλώσσες και 116 εθνικά νομίσματα (multilingual και multicurrency platform).
– To Smoolis αποτελεί μια ιδιαίτερα οικονομική λύση, προσφέροντας όλες τις επιμέρους λειτουργίες και χαρακτηριστικά που χρειάζεται ένα σύγχρονο e-shop για να λειτουργήσει. Επομένως, δεν απαιτείται η εγκατάσταση επιμέρους apps, plugins ή features, που σε άλλες περιπτώσεις αυξάνουν το τελικό κόστος για αυτόν που θέλει να δημιουργήσει ένα e-shop.
– Δεν υφίστανται κρυφές χρεώσεις: O κάτοχος του e-shop πληρώνει μόνο την πλατφόρμα του Smoolis και όχι και ποσό από τις πωλήσεις που πραγματοποιούνται μέσω του ηλεκτρονικού του καταστήματος, όπως συμβαίνει σε άλλες περιπτώσεις.
– Η πλατφόρμα είναι φιλική για mobile, tablet και desktop: Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι αυτός που επιλέγει να δημιουργήσει το ηλεκτρονικό του κατάστημα μέσω του Smoolis δεν χρειάζεται να δημιουργήσει mobile application για το e-shop του αφού η πλατφόρμα προσαρμόζεται στις διαστάσεις της οθόνης κάθε κινητού τηλεφώνου ή ταμπλέτας (responsive).
– Η πλατφόρμα προσφέρει μια σειρά από SEO features για να κάνει το e-shop φιλικό στις μηχανές αναζήτησης.

Smoolis_Christina_Cosmoulis_Despina_Cosmoulis_1200x849

Η Smoolis ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2014 με έδρα τη Ζυρίχη της Ελβετίας, από δύο Ελληνίδες αδερφές, τη Δέσποινα και τη Χριστίνα Κοσμούλη. Διατηρώντας το δικό τους web agency, ένας μεγάλος αριθμός πελατών ζητούσε πολυγλωσσικά ηλεκτρονικά καταστήματα. Αδυνατώντας να βρουν στην αγορά μία έτοιμη λύση που θα ικανοποιούσε τις πολυποίκιλες ανάγκες των πελατών τους, οι δύο αδερφές αποφάσισαν να αναπτύξουν τη δική τους πλατφόρμα μέσα από την οποία θα μπορούσε κάποιος να χτίσει το δικό του e-shop πολύ πιο εύκολα και οικονομικά σε σύγκριση με τις ανεπαρκείς υφιστάμενες λύσεις στην αγορά.

Από το λανσάρισμα της πλατφόρμας μέχρι σήμερα, η εταιρεία έχει προσελκύσει πελάτες από 34 χώρες, μεταξύ των οποίων η Γερμανία, η Γαλλία, η Ελβετία, οι Ηνωμένες Πολιτείες, ο Καναδάς, η Αυστραλία, η Βραζιλία, η Μαλαισία, η Ταϊβάν, το Κουβέιτ αλλά και η Ελλάδα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons