Προτάσεις Home Entertainment από την LG

by Nikos Kaimakamis • On 21-08-2014 • AT 3:42 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

Bluetooth_Mini_Beam_Projector_31

Μπορεί τον τελευταίο καιρό η φημολογία γύρω από την επερχόμενη έκθεση IFA στο Βερολίνο να αφορά κατά κύριο λόγο στον χώρο του mobile, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα δούμε και άλλες προτάσεις προϊόντων εκεί. 

Η LG, λοιπόν, ετοιμάζεται να παρουσιάσει στο Βερολίνο, τον προβολέα MiniBeam PW700, ο οποίος είναι εξοπλισμένος με Bluetooth για να μπορεί να δέχεται με ασύρματο τρόπο ψυχαγωγικό περιεχόμενο. Έχει φωτεινότητα 700 ANSI, και λόγο αντίθεσης 100.000:1, ενώ έχει ανάλυση εικόνας 1280×800 pixels.

Οι διαστάσεις του είναι 172x117x40 χιλιοστά και ζυγίζει 580 γραμμάρια κάτι που δείχνει ότι μπορεί κανείς να τον μεταφέρει εύκολα. Εκτός από το Bluetooth έχει δυνατότητα σύνδεσης με USB, HDMI, WiDi, ενώ έχει έξοδο για ακουστικά και είσοδο RGB.

Η LG, παράλληλα δίνει την απάντησή της στην Samsung για την αναπαραγωγή μουσικής σε πολλά δωμάτια και όχι μόνο σε εκείνο που είναι τοποθετημένη η μουσική πηγή. Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει το Digital Trends, η πρόταση της LG έχει φιλοσοφία όμοια με το σύστημα της Sonos, με ένα μικρό ηχείο το H3, ένα μεσαίου μεγέθους ηχείο, το H5 και το μεγαλύτερο ηχείο που είναι το H7.

Το σύστημα συμπληρώνεται από το HS6 soundbar και το Subwoofer, ενώ ο χρήστης μπορεί να χειριστεί τα πάντα μέσα από την εφαρμογή Music Flow Player την οποία μπορεί να έχει στο smartphone του. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο χρήστης μπορεί να δώσει φωνητικές εντολές στο σύστημα, ενώ μπορεί να συνδεθεί με τα Spotify, Deezer, Napster και TuneIn για streaming μουσικής.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

  • ΜΑΘΕ ΓΙΑ

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons