Προτάσεις για tech Χριστουγεννιάτικα δώρα από την Toshiba

by George Polyzos • On 21-12-2015 • AT 12:37 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Toshiba_Radius14_lifestyle_2_Lores

Δώρα από την γκάμα των περιφερειακών της συσκευών, προτείνει στους καταναλωτές η Toshiba, τα οποία αποτελούν και έναν ιδανικό τρόπο για να φυλάξετε για πάντα τις αναμνήσεις σας από την μαγεία των γιορτών.

Canvio AeroMobile –Wireless SSD (Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής: 129 ευρώ)

Print

Συνδυάζοντας την άνεση και τη χωρητικότητα 128 GB με την ευελιξία, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα αγαπημένα σας video βρίσκονται σε ασφαλή χέρια. Η SD card slot μπορεί να χρησιμοποιηθεί για περισσότερο χώρο αποθήκευσης και τα δεδομένα μπορούν να μεταφερθούν αβίαστα μεταξύ οκτώ συσκευών τη φορά, ιδανικά για να μοιράζεστε βίντεο και φωτογραφίες με smartphones, tablets και φορητούς υπολογιστές. Με την εφαρμογή Android και iOS Canvio AeroMobile έχετε επίσης τη δυνατότητα να κάνετε stream ταινιών εν κινήσει με 8 ώρες διάρκεια μπαταρίας. Ο AeroMobile δημιουργεί το δικό του ασύρματο δίκτυο, οπότε δε χρειάζεστε πρόσβαση στο Internet για stream αρχείων.

Canvio Connect II – Φορητός σκληρός δίσκος (Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής: 500GB στα 65 ευρώ, 1TB στα 79 ευρώ)

Print

Ο Canvio Connect II είναι ένας γρήγορος USB 3.0 σκληρός δίσκος με χωρητικότητα έως 3 TB. Χρησιμοποιείστε τον για back-up δεδομένων ή πρόσβαση σε μεγάλα αρχεία οπουδήποτε και οποτεδήποτε είναι απαραίτητο. Είτε χρησιμοποιείτε Mac είτε PC, η εγκατάσταση είναι απλή και οι έξυπνες λειτουργίες συνδεσιμότητας καθιστούν τη συσκευή κάτι περισσότερο από έναν απλό σκληρό δίσκο. Για παράδειγμα διαθέτει ενσωματωμένο λογισμικό απομακρυσμένης πρόσβασης που μετατρέπει το PC σας στον προσωπικό σας cloud server. Έτσι μπορείτε να παίξετε και να μοιραστείτε περιεχόμενο από κάθε συσκευή στο διαδίκτυο, όπου και να βρίσκεστε. Φορτώστε μερικές φωτογραφίες, μουσική ή ταινίες στο δίσκο για να γίνει πιο προσωπικός.

Canvio Slim – Φορητός σκληρός δίσκος (Προτεινόμενη Τιμή Λιανικής: 500GB στα 69 ευρώ, 1TB στα 89 ευρώ)

Print

Ο ταχύτατος φορητός σκληρός δίσκος USB 3.0 Canvio Slim αποτελεί ένα πολύ κομψό προϊόν που κέρδισε το βραβείο red dot design award 2013. Το ελαφρύ του σώμα κυκλοφορεί σε μαύρο ή κομψό αλουμίνιο για να ταιριάζει με το PC ή το Mac σας. Με επιλογή 500 GB ή 1 TB, αποφασίζετε για τη χωρητικότητα που θέλετε. Όπως και ο Cannvio Connect, o Canvio Slim δεν κάνει απλώς αποθήκευση και back-up στα αγαπημένα σας αρχεία, αλλά λειτουργεί σαν προσωπικός cloud server για απομακρυσμένη και ασύρματη πρόσβαση σε αρχεία από άλλα PC, tablets και smartphones.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons