Προσωποποιημένη περιήγηση στο Internet με το Google Feed

by Nikos Kaimakamis • On 19-07-2017 • AT 12:25 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

To Google Feed είναι μία εφαρμογή που λαμβάνει υπόψη της το ιστορικό περιήγησης για να παρουσιάσει μία διαφορετική ροή του web. 

To Google Feed έρχεται να ανταγωνιστεί την αρχική σελίδα των social media, όπως είναι το News Feed του Facebook, αντλώντας στοιχεία από τα όσα μας απασχολούν online, τα ενδιαφέροντά μας, τις αναζητήσεις, τα βίντεο που παρακολουθούμε και όλα όσα κάνουμε μέσω της μηχανής της Google, προκειμένου να παρουσιάσει μία εικόνα του web πιο κοντά στα πραγματικά μας ενδιαφέροντα, όπως αυτά προκύπτουν από την αλληλεπίδρασή μας με τις υπηρεσίες της Google.

Σταδιακά, δίπλα από τα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης θα υπάρχει ένα κουμπί Follow, το οποίο θα ενημερώνει το Google Feed ότι το εν λόγω πεδίο είναι μέσα στα ενδιαφέροντα του χρήστη. Παράλληλα, η εφαρμογή θα σας επιτρέπει να κάνετε εις βάθους αναζήτηση για ένα θέμα με τη δημιουργία καρτελών που θα συγκεντρώνουν περισσότερες λεπτομέρειες για ένα θέμα που σας ενδιαφέρει.

Η πρώτη παρουσίαση του χαρακτηριστικού αυτού έγινε σε δοκιμαστική φάση τον περασμένο Δεκέμβριο στην εφαρμογή για τα Android κινητά.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons