Προσωποποιημένες λύσεις τηλεδιάσκεψης από το Public Business

by George Polyzos • On 23-03-2020 • AT 1:03 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

Το Β2Β ηλεκτρονικό κατάστημα Public Business, προορισμός για εταιρικούς πελάτες που αναζητούν προϊόντα τεχνολογίας, αναλώσιμα και είδη χαρτοπωλείου, βρίσκεται στο πλευρό του επαγγελματία και προσφέρει σύγχρονες λύσεις τηλεδιάσκεψης εύκολα, γρήγορα και εξατομικευμένα.

Πιο αναλυτικά, η εξειδικευμένη ομάδα Public Business παρέχει ολοκληρωμένες εμπειρίες τηλεδιάσκεψης, με εύκολη πρόσβαση και άμεση υποστήριξη, βελτιώνοντας την παραγωγικότητα των εταιρικών πελατών και καλύπτοντας κάθε ανάγκη επικοινωνίας– ιδιαίτερα σε αυτή την χρονική περίοδο, οπότε και οι εκ του σύνεγγυς επαφές είναι περιορισμένες.

Συγκεκριμένα, το Public Business προσφέρει τις ακόλουθες προσωποποιημένες λύσεις:

  • Μικρό σύστημα τηλεδιάσκεψης: Καλύπτει έως 5 θέσεις, με απόσταση έως 3,5 μέτρα από την οθόνη
  • Μεσαίο σύστημα τηλεδιάσκεψης: Καλύπτει έως 8 θέσεις, με απόσταση έως 4,6 μέτρα από την οθόνη
  • Μεγάλο σύστημα τηλεδιάσκεψης: Καλύπτει έως 12 θέσεις, με απόσταση έως 6μέτρα από την οθόνη
  • Για συστήματα τηλεδιάσκεψης που καλύπτουν πάνω από 12 θέσεις ή καλύπτουν ανάγκες με τεχνικές ιδιαιτερότητες, η ομάδα Public Business είναι διαθέσιμη για να σχεδιάσετε μαζί την ιδανική λύση, ανεξαρτήτως διαστάσεων, λειτουργικών αναγκών και προϋπολογισμού.

Παρέχοντας ολοκληρωμένη υποστήριξη, η ομάδα του Public Business αναλαμβάνει την επίσκεψη αλλά και την εγκατάσταση, τη ρύθμιση και τον προγραμματισμό του εξοπλισμού στον χώρο, τον τελικό έλεγχο και την παράδοση του έργου, τον συντονισμό με τον IT manager κάθε εταιρείας, την εκπαίδευση, αλλά και την παράδοση σχεδίων As-Built σε AutoCaD. Περισσότερες πληροφορίες στο publicbusiness.gr

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons