Προσιτό VR headset από την Archos

by Nikos Kaimakamis • On 15-10-2014 • AT 1:32 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Τεχνολογία

ARCHOS_3D_headset_DSC_0866_1024

To πεδίο του virtual reality έχει αρχίσει να μας απασχολεί καθημερινά, με τη νεότερη είδηση να έρχεται από το γαλλικό στρατόπεδο της Archos, που ετοιμάζει ένα πολύ προσιτό VR headset. 

Οι πληροφορίες του ArcTablet κάνουν λόγο για το νέο gadget της Archos, το οποίο θα είναι εξαιρετικά προσιτό σε τιμή μιας και δεν πρόκειται να ξεπερνά τα 30 ευρώ. Η συσκευή έχει στερεοσκοπική τεχνολογία 3D, θα μπορεί να δεχτεί smartphones από 4 έως και 6 ίντσες, με ανάλυση 720p και μεγαλύτερη.

Το υλικό κατασκευής θα είναι το πλαστικό, ενώ η Archos δεν έχει δώσει ακόμα ένα τελικό όνομα για το προϊόν της. Η εμπορική του πορεία αναμένεται να ξεκινήσει από τον Νοέμβριο ή τον Δεκέμβριο του 2014.

Το ArcTablet δοκίμασε το headset και τονίζει το πόσο ελαφρύ είναι, εξαιτίας της πλαστικής κατασκευής του, ενώ η συσκευή δοκιμής μέσα στο headset ήταν ένα Android smartphone Archos 50b Platinum, ένα δοκιμαστικό σύνολο που προσέφερε αρκετά διασκεδαστική εμπειρία στον χρήστη, με το μοναδικό πρόβλημά του να παραμένει το γεγονός ότι δεν φαίνεται να είναι πολύ άνετο σε όσους φορούν γυαλιά όρασης.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, αναμένεται να υπάρξουν αλλαγές στο μέλλον και περαιτέρω βελτιώσεις μέχρι να εμφανιστεί το τελικό προϊόν, πιστοποιώντας ότι η δυνητική πραγματικότητα βιώνει μία νέα περίοδο άνθησης.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons