Προσιτή πολυτέλεια και VR βλέψεις από την Alcatel

by Nikos Kaimakamis • On 02-09-2016 • AT 12:59 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Alcatel VISION 360-Cameras

Στο πλαίσιο της παρουσίας της στην IFA 2016, η Alcatel παρουσίασε το Shine Lite μαζί με την πρότασή της για την εικονική πραγματικότητα.  

Αναφορικά με το κομμάτι του VR, η Alcatel παρουσίασε στην IFA το Vision, το οποίο είναι ένα headset που δεν απαιτεί τη σύνδεση με ένα smartphone για να λειτουργήσει, ενώ είναι εξοπλισμένο με ένα ζευγάρι οθονών AMOLED στις 3.8 ίντσες, με ανάλυση 1080p. Στο εσωτερικό του υπάρχει ένας οχταπύρηνος επεξεργαστής με μνήμη RAM στα 3 GB.

Υπάρχει εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος 32 GB, με μπαταρία χωρητικότητας 3000 mAh, η οποία μπορεί να προσφέρει έως και τρεις ώρες συνεχόμενου gaming. H Alcatel έχει έρθει σε συνεργασία με το Fraunhofer και το Jaunt VR για την παροχή περιεχομένου, ενώ η ενδεικτική τιμή του κράνους στις ΗΠΑ αναμένεται να διαμορφωθεί στα 600 δολάρια.

Alcatel-SHINE-LITE

Η Alcatel παρουσίασε και δύο κάμερες που μπορούν να προσαρμοστούν σε ένα smartphone προκειμένου να μπορεί κανείς να τραβά βίντεο 360 μοιρών. To Alcatel Shine Lite είναι ένα Android smartphone, με όμορφο σχεδιασμό και οθόνη 5 ιντσών, σε ανάλυση 720p, το οποίο θα έχει κάμερα 13 Megapixel στο πίσω μέρος, ενώ η μπροστινή κάμερα είναι στα 5 Megapixel. To Alcatel Shine Lite θα έχει προσιτό κόστος, παρόλο που έχει και αισθητήρα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων, με την τιμή του να διαμορφώνεται στα 199 ευρώ.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons