Προσφορές Wind με αφορμή τον 33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

by George Polyzos • On 02-11-2015 • AT 3:57 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Samsung-Wind-Smart-Signage-2a

Προσφορές με «αέρα νικητή» τρέχουν αποκλειστικά στα καταστήματα Wind Αττικής με αφορμή τη χορηγία της στον 33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο.

Πιο συγκεκριμένα, μέχρι και τις 14 Νοεμβρίου αποκλειστικά στα καταστήματα Wind Αττικής δρομείς και φίλοι της διοργάνωσης μπορούν να αποκτήσουν το αγαπημένο τους smartphone σε προνομιακή τιμή και άλλες συσκευές τελευταίας τεχνολογίας, αλλά και μοναδικές προσφορές σε κινητή, σταθερή, Internet.

Μεταξύ άλλων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν:
• το Samsung Galaxy Grand Neo DS, το οικονομικότερο Samsung με 2 κάρτες SIM στην τιμή των 149 ευρώ (από 199 ευρώ) χωρίς δέσμευση συμβολαίου ή δωρεάν με συμβόλαιο W για απεριόριστη επικοινωνία σε ομιλία, SMS και MB προς όλα τα δίκτυα.
• το Samsung Galaxy Tab 4 7 ιντσών WiFi, το οικονομικότερο επώνυμο tablet με απεριόριστες επιλογές ψυχαγωγίας για όλη την οικογένεια, χωρίς δέσμευση συμβολαίου στη μοναδική τιμή των 149 ευρώ (από 199ευρώ). Και βέβαια μοναδικές προσφορές σε μια μεγάλη γκάμα συσκευών και tablet Samsung.

Wind-GJ9Y8553

Περισσότερες πληροφορίες για αυτές και πολλές άλλες μοναδικές προσφορές είναι διαθέσιμες από τις εξειδικευμένες ομάδες των καταστημάτων Wind στην Αττική.

Η Wind θα δώσει το «παρών» στον 33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας ως Επίσημος Χορηγός της διοργάνωσης, Ονομαστικός Χορηγός των Αγώνων Δρόμου 5χλμ και 10χλμ και Επίσημος Πάροχος Τηλεπικοινωνιακών Υπηρεσιών του ΣΕΓΑΣ την Κυριακή 8 Νοεμβρίου στο κέντρο της πόλης.

Επιπλέον, 1500 δρομείς της Wind Running Team θα τρέξουν για καλό σκοπό, αφού χάριν της συμμετοχής τους η Wind θα ενισχύσει οικονομικά το έργο των σωματείων «Οι Φίλοι του Παιδιού» και «MDA Ελλάς», που δίνουν καθημερινό αγώνα για τη φροντίδα παιδιών άπορων οικογενειών και ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις αντίστοιχα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons