Προσφορά των Kaspersky Lab και Blizzard για το Heroes of the Storm

by George Polyzos • On 17-07-2015 • AT 12:52 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

heroes-of-the-storm

Η Kaspersky Lab και η Blizzard Entertainment ανακοίνωσαν μία ειδική καλοκαιρινή προσφορά που απευθύνεται σε όλους τους gamers.

Πιο συγκεκριμένα, όσοι αγοράσουν το Kaspersky Internet Security – Multi-Device 2015 ή το Kaspersky Total Security – Multi-Device (από καταστήματα λιανικής ή online) θα λάβουν κι ένα ειδικό δώρο: «επικό», in-game περιεχόμενο για το παιχνίδι Heroes of the Storm της Blizzard Entertainment και συγκεκριμένα τον playable χαρακτήρα “Hero Muradin Bronze beard” και το skin “Magni Muradin”.

Το Heroes of the Storm είναι ένα δωρεάν online ομαδικό παιχνίδι μάχης, με πρωταγωνιστές διάφορους εξαιρετικά δημοφιλείς χαρακτήρες παιχνιδιών της Blizzard. Ομάδες ηρώων και κακών από τo «σύμπαν» της Blizzard και παιχνίδια όπως το Warcraft, το StarCraft και το Diablo, εισβάλουν στο Nexus και συμμετέχουν σε ένα «χάος» που εξελίσσεται με γρήγορους ρυθμούς, σε διάφορα πεδία μάχης, με εξελίξεις που επηρεάζουν τις στρατηγικές των παικτών και αλλάζουν συνεχώς τον τρόπο που παίζεται το παιχνίδι.

Heroes of the Storm

«Ξέρουμε τι χρειάζονται και οι gamers και έχουμε λάβει υπόψη τις ανάγκες τους στο Kaspersky Internet Security – Multi-Device 2015 και το Kaspersky Total Security – Multi-Device», δήλωσε ο Peter Aleshkin, Consumer Marketing Group Manager της Kaspersky Lab για την Περιοχή των Αναδυόμενων Αγορών. Για να συμπληρώσει: «Οι λύσεις μας διαθέτουν την ειδική λειτουργία “Game Mode” που, όταν ενεργοποιείται, λειτουργεί με ελάχιστη παρεμβολή ή επιρροή στους πόρους του συστήματος και απενεργοποιεί τις ειδοποιήσεις, αμέσως μόλις γίνει η εκκίνηση του παιχνιδιού».

Η ειδική προσφορά για το Heroes of the Storm ισχύει μέχρι τον Αύγουστο για την Ελλάδα, την Τουρκία, τις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, της Λατινικής Αμερικής, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής, καθώς και για τη Λευκορωσία, την Ουκρανία και τη Μολδαβία.

Περισσότερες πληροφορίες για την προσφορά είναι διαθέσιμες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.kaspersky.gr/category/for-home#tab=prod-4.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons