Προσφορά της LG ένα Xbox One S με κάθε LG OLED 4K TV

by George Polyzos • On 12-11-2016 • AT 10:49 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming Home Electronics

LG OLED TV B6 photo 3

Η LG Electronics ανακοίνωσε προωθητική ενέργεια, προσφέροντας σε κάθε καταναλωτή που θα αγοράσει μία τηλεόραση LG OLED 4K τη νέα κονσόλα με 4k player της Microsoft Xbox One S μαζί με το παιχνίδι FIFA 17.

Πιο αναλυτικά, ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη που της δείχνει το καταναλωτικό κοινό, η LG προσφέρει τη νέα κονσόλα Xbox One S με 4k player καθώς και το παιχνίδι FΙFΑ 17, σε όσους αγοράσουν μία LG OLED TV 4K από τις σειρές τηλεοράσεων B6, C6 και E6, διαστάσεων 55 ή 65 ιντσών.

Με ταχύτητα απόκρισης πάνω από χίλιες φορές μεγαλύτερη σε σχέση με τις τηλεοράσεις LED, η τεχνολογία OLED επιτρέπει στο θεατή να απολαμβάνει σκηνές με γρήγορη δράση, χωρίς θολά σημεία, με κίνηση απίστευτου ρεαλισμού και κρυστάλλινης καθαρότητας. Σαν αποτέλεσμα, ο χρήστης, όταν παίζει ένα video game, απολαμβάνει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας το οποίο είναι απολύτως ορατό, με τελείως φυσική ροή των γραφικών και χωρίς καθυστερήσεις.

H διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσουν οι καταναλωτές για να παραλάβουν το δώρο τους ολοκληρώνεται σε 2 πολύ απλά βήματα. Αρχικά, σαν πρώτο βήμα ο ενδιαφερόμενος χρειάζεται να καλέσει στο 801-11-200-900 (από σταθερό) ή στο 210-4800564 (από κινητό) και σαν δεύτερο βήμα πραγματοποιείται η συλλογή των στοιχείων του και σχετικών πληροφοριών με την αγορά της LG OLED 4K TV που θα του ζητηθούν.

xbox-one-s_01

Οι τηλεοράσεις OLED 4K της LG αποτελούν μικρά έργα σύγχρονης ψηφιακής τέχνης τα οποία προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία θέασης. Διαθέτουν τεχνολογία LG OLED HDR καθιστώντας ικανή την υποστήριξη Dolby Vision, εξασφαλίζοντας πιο φωτεινές και λεπτομερείς εικόνες με απόλυτη αντίθεση και άκρως εντυπωσιακά χρώματα. Οι LG OLED TVs αποκαλύπτουν επίσης την παραμικρή λεπτομέρεια, τόσο σε σκοτεινές όσο και σε φωτεινές εικόνες. Τα αυτό-φωτιζόμενα pixel που διαθέτουν ανάβουν και σβήνουν από μόνα τους, προσφέροντας με μοναδικό τρόπο το απόλυτο μαύρο και ζωντανεύοντας στην οθόνη δισεκατομμύρια χρώματα για τη μέγιστη απόδοση του περιεχόμενου. Επιπλέον, το πιστοποιητικό ULTRA HD PREMIUM εξασφαλίζει ότι η ποιότητα εικόνας και ήχου της τηλεόρασης είναι από τις υψηλότερες, ενώ η OLED TV συμπληρώνει αυτήν την τεχνολογία, παρέχοντας την τέλεια παλέτα στην οποία μπορεί ο χρήστης να απολαύσει ULTRA HD Premium TV.

Τέλος, είναι εξοπλισμένες με τη βραβευμένη πλατφόρμα LG webOS 3.0, η οποία προσφέρει στον χρήστη μια ολοκληρωμένη εμπειρία ψυχαγωγίας με τις εντυπωσιακές λειτουργίες Magic Zoom, Magic Mobile Connection και Magic Remote.

Η ενέργεια ξεκινά από τις 10 Νοεμβρίου 2016 και θα ισχύσει έως τις 31 Δεκεμβρίου 2016 ή μέχρι εξαντλήσεως των σχετικών αποθεμάτων.

[Δ.Τ. LG Electronics]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons