Προσφορά της Huawei για P9 lite και Color Band A1

by George Polyzos • On 17-09-2016 • AT 9:53 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

P9 Lite Shots

Η Huawei μαζί με την αγορά του υπερσύγχρονου νέου της κινητού Huawei P9 lite, σας δωρίζει το Huawei Color Band A1 για να μένετε πάντα σε φόρμα.

Από τις 7 Σεπτεμβρίου και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με κάθε αγορά του Huawei P9 lite, δώρο το νέο Smartband Color Βand A1 της Huawei. Η προσφορά ισχύει σε επώνυμα καταστήματα λιανικής.

Το smartphone P9 lite της Huawei διαθέτει οθόνη 5.2 ιντσών Full HD και ενσωματωμένα ηχεία ήχου HiSilicon Hi6402 audio DSP. Επιπρόσθετα, μπορείτε να τραβήξετε εντυπωσιακές φωτογραφίες με την οπίσθια κάμερα με αισθητήρα Sony IMX214 των 13 Megapixel αλλά και να απολαύσετε τις selfie λήψεις με την εμπρόσθια κάμερα των 8 Megapixel.

Το Huawei Color Band A1 είναι η καινοτόμα wearable συσκευή της Huawei που αποτελεί τον απαραίτητο σύμμαχο σε κάθε σας προπόνηση και προσπάθεια να διατηρείστε σε φόρμα. Χάρη στις μοναδικές του ιδιότητες, αναγνωρίζει τα διαφορετικά είδη άθλησης και παρέχει λειτουργία αναγνώρισης δεδομένων ύπνου για ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής, διακριτική αφύπνιση με δόνηση και λειτουργία παρακολούθησης ακτινών UV για ηλιακή προστασία.

Το Huawei P9 lite σε συνδυασμό με το Huawei Color Band A1 συνιστούν την ιδανική λύση για ένα lifestyle γεμάτο ευεξία, δράση και διασκέδαση και όλα αυτά με ένα άψογο design.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons