Προσφορά στο… cloud από την LG Electronics

by George Polyzos • On 07-10-2014 • AT 9:03 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

LG Premium Cloud Storage Oct-Dec 2014

Η LG Electronics ανταμείβει τους καταναλωτές που έχουν επιλέξει LG προϊόντα οικιακής ψυχαγωγίας προσφέροντάς τους αυτόματα με την πρόσβασή τους στο LG Cloud 100GB και 50GB Premium Cloud Storage αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα, από τον Οκτώβριο μέχρι και τον Δεκέμβριο, οι κάτοχοι των τηλεοράσεων τεχνολογίας Ultra HD και OLED, λαμβάνουν δωρεάν 100GB Premium Cloud Storage, ενώ οι χρήστες της πλατφόρμας webOS 50GB Premium Cloud Storage.

Χάρη στην υπηρεσία LG Cloud οι χρήστες μπορούν να διατηρούν αποθηκευμένα προσωπικά δεδομένα, όπως φωτογραφίες, αρχεία μουσικής, video κ.α. με ασφάλεια και να έχουν εύκολη πρόσβαση στο περιεχόμενό τους από διαφορετικές συσκευές.

Με τη χρήση του LG Cloud η πρόσβαση στα αρχεία τους είναι εφικτή όπου κι αν βρίσκονται, χωρίς να χρειάζεται να κάνουν downloading ή να μεταφέρουν εξωτερικές μονάδες μνήμης, ενώ υπάρχει η δυνατότητα streaming του περιεχομένου απευθείας στις LG Smart συσκευές τους.

Τέλος, ο χρήστης μπορεί να αποθηκεύσει επιπλέον περιεχόμενο απλά και γρήγορα με τον αυτόματο συγχρονισμό μεταξύ των διαφορετικών συσκευών που χρησιμοποιεί όπως η τηλεόραση ή το PC, ενώ η  διαδικασία εγγραφής και δημιουργίας λογαριασμού μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσα από οποιαδήποτε LG Smart TV, χάρη στην τεχνολογία automatic Single Sign On (SSO)- ένα πρωτόκολλο επικοινωνίας που μπορεί να αναγνωρίζει και την ταυτότητα μιας συσκευής LG Smart TV ID, αλλά και το LG Cloud ID του χρήστη.

[Δ.Τ. LG Electronics]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons