Προσφορά 1 ΤΒ από το DropBox

by Nikos Kaimakamis • On 28-08-2014 • AT 4:16 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

Dropbox-Pro

Ο ανταγωνισμός στις cloud υπηρεσίες διαμοιρασμού και αποθήκευσης δεδομένων καλά κρατεί και είναι τώρα η σειρά του DropBox να προσφέρει ένα επαγγελματικό πακέτο με διαθέσιμο όγκο 1 ΤΒ.

Η προσφορά αυτή αφορά στην υπηρεσία Pro του DropBox, η οποία και απευθύνεται στους επαγγελματίες. Το κόστος της ανέρχεται στα 9,99 δολάρια τον μήνα στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, κάτι που έρχεται σε απευθείας ανταγωνισμό με την cloud υπηρεσία για επαγγελματίες της Google με το Google Drive. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα το DropBox Pro έδινε χώρο 100 GB στους επαγγελματίες με 9,99 δολάρια το μήνα, ενώ τώρα δίνει με την ίδια τιμή 1 ΤΒ.

Μία άλλη δυνατότητα που έρχεται στο DropBox Pro είναι η διαμόρφωση View Only, η οποία επιτρέπει τον διαμοιρασμό ενός φακέλου με κάποιον χρήστη, ο οποίος όμως μπορεί μόνο να δει τα δεδομένα που υπάρχουν στο φάκελο, χωρίς να μπορεί να τα επεξεργαστεί ή να τα διαγράψει.

Μαζί με την προσφορά της, η υπηρεσία DropBox για premium χρήστες, προσφέρει τη δυνατότητα προστασίας των διαμοιρασμένων links με password και την απομακρυσμένη διαγραφή των αρχείων του DropBox από μία συσκευή που έχει χαθεί ή έχει κλαπεί.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons