Πρόσβαση σε λίστες Streaming για τους Ευρωπαίους, οπουδήποτε βρίσκονται

by Nikos Kaimakamis • On 13-02-2017 • AT 1:51 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

Αρχής γενομένης από το επόμενο έτος, οι Ευρωπαίοι θα έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε υπηρεσίες streaming σε όποια χώρα και αν βρίσκονται. 

Η νέα οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης περιλαμβάνει τη δημιουργία μίας κοινής ψηφιακής αγοράς, με σκοπό της την κατάργηση των γεωγραφικών περιορισμών πρόσβασης στο περιεχόμενο που είναι διαθέσιμο για streaming, όπως είναι -για παράδειγμα- το Netflix και άλλες παρόμοιες υπηρεσίες.

Ουσιαστικά, ένας Ευρωπαίος πολίτης που ταξιδεύει από την μία χώρα στην άλλη θα έχει τη δυνατότητα να βλέπει τη λίστα του streaming περιεχομένου που θα έβλεπε στη χώρα του. Η Ευρώπη ζητά από τις διάφορες υπηρεσίες streaming να συνδέουν τον λογαριασμό του κάθε χρήστη με το περιεχόμενο ανεξάρτητα από τη γεωγραφική περιοχή πρόσβασης της υπηρεσίας αυτής.

Το ιδανικό σενάριο για την Ευρωπαϊκή Ένωση είναι όλοι οι πολίτες των κρατών – μελών να έχουν πρόσβαση στο ίδιο ακριβώς περιεχόμενο, χωρίς τους περιορισμούς που πολλές υπηρεσίες θέτουν στους χρήστες τους, ανάλογα με τον τόπο από τον οποίο βλέπουν τις λίστες τους.

Η φορητότητα της συνδρομής σε υπηρεσίες streaming στην Ευρώπη θα προσφέρει σε όλους τους χρήστες τη δυνατότητα να βλέπουν το ίδιο περιεχόμενο στον λογαριασμό τους όπου και αν βρίσκονται.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons