Προπληρωμένες κάρτες SIM θα προσφέρει η υπηρεσία Lufthansa Mobile

by George Polyzos • On 02-01-2017 • AT 11:35 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Η Lufthansa Mobile προσφέρει τη δυνατότητα τηλεφωνικών κλήσεων και υπηρεσίες μετάδοσης δεδομένων σε περισσότερες από 180 χώρες με χαμηλές χρεώσεις και πλήρη έλεγχο του κόστους από τον χρήστη.

Η Lufthansa Mobile έρχεται να καλύψει με νέες υπηρεσίες και χαμηλό κόστος μια διαχρονική απαίτηση των επιβατών που ταξιδεύουν συχνά. Η προπληρωμένη κάρτα SIM είναι μια προσιτή λύση τόσο για τους ταξιδιώτες αναψυχής, όσο και για εκείνους που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους και επιθυμούν να πραγματοποιούν διεθνείς τηλεφωνικές κλήσεις ή να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες διαδικτύου ανά πάσα στιγμή έχοντας πλήρη έλεγχο του κόστους.

Το εφάπαξ τέλος ενεργοποίησης της υπηρεσίας Lufthansa Mobile Prepaid Card είναι 29 ευρώ και σε αυτό περιλαμβάνεται πίστωση 19 ευρώ. Μερικά από τα διαθέσιμα πακέτα για χρήση εντός της ΕΕ προσφέρουν 500 ΜΒ για 9,90 ευρώ ή 1 GB για 14,90 ευρώ και έχουν διάρκεια 30 ημερών. Για χρήση εκτός ΕΕ, όπως στις ΗΠΑ, στη Βραζιλία ή την Κίνα, το κόστος ποικίλει από 0,10 ευρώ έως 0,29 ευρώ ανά λεπτό και Megabyte. Παρόμοιες υπηρεσίες από άλλους παρόχους συνήθως ξεκινούν από 1,49 ευρώ ανά λεπτό. Για τη χρήση της υπηρεσίας δεν απαιτείται η σύναψη δεσμευτικού συμβολαίου με τη Lufthansa Mobile.

Η κάρτα SIM διατίθεται μέσω της ιστοσελίδας lufthansa.com, ενώ από 1η Μαρτίου 2017 οι επιβάτες θα μπορούν να την προμηθεύονται και εντός των αεροσκαφών.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons