Προπαραγγελίες Windows 10 σε stick στην Amazon

by Nikos Kaimakamis • On 17-07-2015 • AT 4:19 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

 

windows-10-promo

Καθώς πλησιάζει η επίσημη ημερομηνία διάθεσης των Windows 10, έχουν ήδη ξεκινήσει οι προπαραγγελίες του λειτουργικού σε USB stick. 

H Microsoft αλλάζει τον τρόπο διάθεσης των Windows 10 και αντί για έναν οπτικό δίσκο με το λειτουργικό σύστημα προσφέρει ένα USB Stick το οποίο θα περιλαμβάνει το νέο λειτουργικό σύστημα. Οι τιμές στις ΗΠΑ είναι 100 με 120 δολάρια, μέσω Amazon. H Amazon ήδη δέχεται προπαραγγελίες για τα Windows 10 Home και τα Windows 10 Pro.

Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι ήδη πολλοί χρήστες έχουν λάβει ενημέρωση ότι θα αποκτήσουν τα Windows 10 ως free upgrade του λειτουργικού τους συστήματος, εάν τρέχουν αυθεντικά Windows 7 ή 8.1. Η ημερομηνία αποστολής που θέτει η Amazon είναι μέσα στον Αύγουστο, παρόλο που η 29η Ιουλίου θεωρείται η ημερομηνία που ξεκινά επισήμως η διάθεση των Windows 10. Ήδη, όμως, η Microsoft έχει δηλώσει ότι το νέο της λειτουργικό σύστημα θα είναι σταδιακά διαθέσιμο σε όλους.

win10-home-box1

Η φήμη για την διάθεση των Windows 10 σε USB bootable drives υπήρχε εδώ και καιρό, αλλά το άνοιγμα των προπαραγγελιών στο Amazon την επιβεβαιώνει οριστικά. Πάντως, οι τιμές διάθεσης του νέου λειτουργικού συστήματος στις ΗΠΑ δείχνουν ότι η εταιρεία δεν ακολουθεί διαφορετική τιμολογιακή πολιτική από εκείνη που είχε ακολουθήσει με το λανσάρισμα των Windows 8.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons