Προπαραγγελίες για το Samsung Gear VR

by Nikos Kaimakamis • On 11-11-2015 • AT 11:59 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Samsung-Gear-VR

To Samsung Gear VR ξεκινά την επίσημη εμπορική του πορεία, με την έναρξη των προπαραγγελιών στην τιμή των 99 δολαρίων στις ΗΠΑ. 

Αυτή είναι η πρώτη φορά που θα μπορεί το ευρύ κοινό να αποκτήσει ένα κράνος δυνητικής πραγματικότητας, ενώ η Samsung δηλώνει ότι το Gear VR θα αρχίσει να αποστέλλεται στους αγοραστές του από τις 20 Νοεμβρίου και έπειτα. Το κράνος το είχαμε δει για πρώτη φορά τον περασμένο Σεπτέμβριο, στην τελική του μορφή, είναι μία συμπαραγωγή της Oculus και της Samsung και αναμένεται να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούμε με τις συσκευές μας.

Το Samsung Gear VR μπορεί να δεχτεί στην ειδική θήκη στο εμπρός μέρος τα Samsung Galaxy Note 5, Galaxy S6 edge+, Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge. Μπορεί κανείς με αυτό να παίξει κάποια παιχνίδια virtual reality, ενώ η πλατφόρμα εφαρμογών εκτιμάται ότι θα εμπλουτίζεται διαρκώς με νέους τίτλους, όχι μόνο στο πεδίο του gaming, αλλά και σε άλλα πεδία, όπως είναι η αναπαραγωγή ταινιών.

Το αν θα έχει επιτυχημένη εμπορική πορεία το Samsung Gear VR μένει να φανεί, αλλά αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι ξεκινά από μια προσιτή τιμή για όσους έχουν ήδη στην κατοχή τους ένα smartphone της Samsung, επομένως οι οιωνοί είναι καλοί.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons