Προϊόντα και λύσεις νέας γενιάς από την D-Link στην IFA 2015

by George Polyzos • On 03-09-2015 • AT 9:30 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

zwave-dlink

Κορυφαίες τεχνολογίες και υπηρεσίες που δίνουν τη δυνατότητα στους χρήστες να είναι παντού και πάντα συνδεδεμένοι θα παρουσιάσει η D-Link στην έκθεση IFA 2015.

Κατά τη διάρκεια της έκθεση θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά παγκοσμίως οι νέες λύσεις που συμπληρώνουν την οικογένεια προϊόντων Smart Home, η νέα κάμερα ειδικά για την παρακολούθηση των κατοικίδιων Pet Monitor καθώς και ό,τι νεότερο έχει να επιδείξει η ασύρματη τεχνολογία.

Αναλυτικότερα, οι επισκέπτες του περιπτέρου της D-Link στην IFA 2015 θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα νέα προϊόντα οικιακού αυτοματισμού mydlink Home, με τα οποία η εταιρία έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα εκτεταμένο οικοσύστημα αποτελούμενο από 12 «έξυπνες» συσκευές, που συνεργάζονται μεταξύ τους, αναβαθμίζοντας άμεσα το σπίτι σε ένα Smart Home.

mydlink Home

Το ενδιαφέρον αναμένεται επίσης να κερδίσει και η πρώτη επίσημη παρουσίαση της EyeOn Pet Monitor, μίας κάμερας που θα λατρέψουν οι ιδιοκτήτες ζώων που λείπουν συχνά από το σπίτι, καθώς είναι σχεδιασμένη ειδικά για την παρακολούθηση των τετράποδων τους φίλων. Και καθώς η εταιρία παραμένει πιστή στην στρατηγική της δέσμευση για κατασκευή λύσεων που προσφέρουν σύνδεση από παντού, δεν θα μπορούσε να μην αφιερώσει ένα τμήμα της παρουσίας της στην έκθεση στα router ασύρματης τεχνολογίας, αποκαλύπτοντας λύσεις νέας γενιάς προϊόντων ειδικά για το σύγχρονο σπίτι.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons