Προγραμματισμένο event της BlackBerry στις 24/9

by Nikos Kaimakamis • On 03-09-2014 • AT 12:43 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

 

blackberry-passport

Η BlackBerry καλεί τους φίλους της να έρθουν να δουν την “μεγαλύτερη εικόνα” όπως δηλώνει στην πρόσκληση για μια σειρά από events που διοργανώνει ταυτόχρονα στις 24 Σεπτεμβρίου σε Τορόντο, Λονδίνο και Ντουμπάι. 

Η πλειοψηφία των φημών για το τι θα περιλαμβάνει η εν λόγω σειρά παρουσιάσεων κάνουν λόγο για το BlackBerry Passport, του οποίου τα αναλυτικά τεχνικά χαρακτηριστικά έχουν ήδη αποκαλυφθεί. Η παρουσίαση αναμένεται να γίνει ταυτόχρονα, ενώ οι διαφορές τοποθεσίες μοιάζει σαν να επιβεβαιώνουν τις φήμες για το Passport, το οποίο άλλωστε έχει ένα ξεκάθαρα… “ταξιδιωτικό” όνομα.

event-three-up

Η νέα συσκευή κεντρίζει το ενδιαφέρον με το ομολογουμένως περίεργο σχήμα της, ενώ η οθόνη έχει διαγώνιο 4,5 ιντσών και γυαλί Gorilla Glass, με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon χρονισμένο στο 2,2 GHz. Θα έχει αρκετά καλή αυτονομία με την μπαταρία χωρητικότητας 3.450 mAh, ενώ θα προσφέρει όλες τις δυνατές μορφές ασύρματης συνδεσιμότητας.

Θα είναι μία αναμφίβολα business πρόταση από την BlackBerry, η οποία και θα ικανοποιήσει με τον σχεδιασμό της όλους τους πιστούς φίλους της φίρμας. Κάτω από την τετράγωνη οθόνη του θα δεσπόζει το πλήρες πληκτρολόγιο QWERTY που θα επιτρέπει την υψηλή παραγωγικότητα του κατόχου του, ενώ στην οθόνη θα μπορούν να εμφανίζονται με άνετο τρόπο ολόκληρα φύλλα εργασίας του Excel.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons