Πρόγραμμα Skype Insiders ετοιμάζει η Microsoft

by Nikos Kaimakamis • On 11-11-2016 • AT 1:29 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

skype-5

Μετά τo επιτυχημένο πρόγραμμα Windows Insiders, η Microsoft φέρεται να ετοιμάζει ένα αντίστοιχο πρόγραμμα για το Skype. 

Μέσα από το πρόγραμμα Skype Insiders, η Microsoft φιλοδοξεί να δώσει στους χρήστες της πλατφόρμας βιντεοκλήσεων και ανταλλαγής μηνυμάτων τη δυνατότητα της βελτίωσης των στοιχείων και των λειτουργιών που προσφέρει το Skype. Οι Skype Insiders θα μπορούν να βλέπουν και να χρησιμοποιούν πρώτοι τα όσα θα ενσωματωθούν σε δεύτερο χρόνο στην πλατφόρμα, ενώ θα μπορούν να αποστέλλουν στην Microsoft τα σχόλια και τις όποιες παρατηρήσεις τους, διαμορφώνοντας με αυτόν τον τρόπο το μέλλον του Skype.

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα, αρκεί να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για το Skype Insiders Program και έπειτα η Microsoft θα τους αποστείλει αναλυτικές οδηγίες για το πώς θα μπορέσουν να συμμετάσχουν σε αυτό. Αυτό αναμένεται να γίνει μέσα σε μία εργάσιμη ημέρα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Android Headlines. Σε αυτή τη φάση, η Microsoft δεν έχει δώσει περαιτέρω πληροφορίες για το ποια θα είναι εκείνα τα πρώτα στοιχεία που θα έχουν στη διάθεσή τους προς δοκιμή οι συμμετέχοντες στο Skype Insiders Program.

Όλα δείχνουν ότι η Microsoft θέλει να επενδύσει περισσότερο στο Skype, το οποίο σύντομα θα αποκτήσει και δυνατότητες Augmented Reality με τη χρήση του μέσα από το κράνος Hololens.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons