Πρόγραμμα πρακτικής άσκησης στη Microsoft Hellas

by George Polyzos • On 02-07-2015 • AT 11:11 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

microsoft-surface

Η Microsoft Ελλάς, δίνει τη δυνατότητα απόκτησης επαγγελματικής εμπειρίας μέσω του προγράμματος πρακτικής άσκησης που θα διαρκέσει 3-6 μήνες.

Στο πρόγραμμα αυτό, θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν τελειόφοιτοι και απόφοιτοι (έως 12 μήνες από την ημερομηνία αποφοίτησης) καθώς και κάτοχοι μεταπτυχιακού ανώτατων πανεπιστημιακών σχολών (Α.Ε.Ι.) Διοίκησης, Πληροφορικής, και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.

Στόχος αυτής της πρωτοβουλίας, είναι να βοηθήσει τους νέους που εισέρχονται σήμερα στην αγορά, να αποκτήσουν εμπειρία και να αναπτύξουν σημαντικές δεξιότητες, που είναι απαραίτητες σε μια αγορά, η οποία είναι πιο ανταγωνιστική από ποτέ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης και για να υποβάλλετε το βιογραφικό σας, παρακαλούμε να επισκεφθείτε τους παρακάτω συνδέσμους. Η λήξη υποβολής βιογραφικών είναι στις 15 Ιουλίου 2015.

  • Για πρακτική άσκηση σε θέσεις πωλήσεων μπορείτε να κάνετε αίτηση εδώ.
  • Για πρακτική άσκηση σε θέσεις μάρκετινγκ μπορείτε να κάνετε αίτηση εδώ.
  • Για πρακτική άσκηση σε τεχνικές θέσεις μπορείτε να κάνετε αίτηση εδώ.

Όπως δήλωσε η Ματίνα Χατζηπαύλου, HR Director της Microsoft Ελλάς «Η στήριξη των νέων ειδικά στη δύσκολη εποχή που διανύουμε στη χώρα μας, αποτελεί βασική προτεραιότητα της Microsoft Ελλάς. Σκοπός μας, μέσω του προγράμματος αυτού, είναι να παρέχουμε στους φοιτητές τα κατάλληλα εφόδια και τις απαραίτητες γνώσεις που θα τους βοηθήσουν στην μετέπειτα επαγγελματική τους πορεία».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Microsoft για μια ακόμη χρονιά διακρίθηκε ως μια εταιρεία με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons