Πρόγραμμα bug bounty από την Kaspersky Lab

by George Polyzos • On 22-08-2016 • AT 10:10 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing Internet

laptop-user

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου Black Hat USA, η Kaspersky Lab παρουσίασε ένα νέο πρόγραμμα bug bounty, το οποίο υλοποιεί σε συνεργασία με τη HackerOne, εταιρεία παροχής πλατφορμών bug bounty.

Με αυτό το πρόγραμμα, η Kaspersky Lab όχι μόνο θα ενδυναμώσει περαιτέρω τη στρατηγική περιορισμού των κινδύνων που ακολουθεί, με στόχο την αντιμετώπιση εγγενών τρωτών σημείων λογισμικού, αλλά θα συνεχίσει την ενίσχυση της σχέσης της με εξωτερικούς ερευνητές ασφάλειας.

Το σύγχρονο τοπίο των ψηφιακών απειλών γίνεται όλο και πιο περίπλοκο, απαιτώντας από τις εταιρείες ασφάλειας να εντοπίζουν συνεχώς και να αξιοποιούν αποτελεσματικά εργαλεία, ώστε να παρέχουν το πιο ισχυρό επίπεδο προστασίας. Τα προγράμματα bug bounty, δηλαδή προγράμματα εντοπισμού bug σε προγράμματα έναντι αμοιβής, είναι ένα αποτελεσματικό και δοκιμασμένο μέτρο ασφάλειας, που παροτρύνει εξωτερικούς ερευνητές να εντοπίσουν με ασφάλεια και να αποκαλύψουν τρωτά σημεία λογισμικού στις επιχειρήσεις. Έτσι, οι οργανισμοί μπορούν να διορθώσουν τα ζητήματα που αναφέρθηκαν χωρίς να θέσουν τους πελάτες τους σε κίνδυνο.

Η πρώτη φάση του προγράμματος bug bounty της Kaspersky Lab ξεκίνησε επίσημα στις 2 Αυγούστου 2016 και η διάρκεια του φτάνει τους έξι μήνες. Κατά τη διάρκεια αυτής της αρχικής φάσης, η Kaspersky Lab θα προσφέρει συνολικά 50.000 δολάρια για ανταμοιβές στους ερευνητές ασφάλειας. Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα bug bounty θα εξετάσουν τα κορυφαία προϊόντα της Kaspersky Lab για οικιακούς χρήστες και επιχειρήσεις, δηλαδή το Kaspersky Internet Security και το Kaspersky Endpoint Security. Μετά την ολοκλήρωση της προκαταρκτικής φάσης, η εταιρεία θα αξιολογήσει τα αποτελέσματα για να καθορίσει τι πρόσθετα προϊόντα και ανταμοιβές θα πρέπει να συμπεριληφθούν στη δεύτερη φάση του προγράμματος.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα Bug Bounty της Kaspersky Lab, συμπεριλαμβανομένου του πεδίου εφαρμογής, των κριτηρίων επιλεξιμότητας, των ανταμοιβών, των κανόνων και των εξαιρέσεων του, είναι διαθέσιμες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://hackerone.com/kaspersky.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons