Προετοιμασία για Windows 10 με σχετικό update από τη Microsoft

by Nikos Kaimakamis • On 07-04-2015 • AT 4:15 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

windows-10

Η Microsoft προετοιμάζει τους κατόχους υπολογιστών με λειτουργικό Windows 7 και 8.1 για τα Windows 10 με τη διάθεση ενός update.

Μπορεί να είναι ακόμα νωρίς για τη διάθεση της αναβάθμισης στο Windows 10, αλλά ήδη η Microsoft έδωσε μέσα από την υπηρεσία αναβάθμισης των Windows, ένα προαιρετικό update για όσους χρησιμοποιούν Windows 7 Service Pack 1 και όσους έχουν εγκατεστημένα Windows 8.1.

Το συγκεκριμένο update έχει ως σκοπό του, σύμφωνα με τα όσα μας αναφέρει το Slashgear, να προετοιμάσει το κάθε σύστημα για όσα θα αλλάξουν με το νέο λειτουργικό σύστημα Windows 10. Το update έχει τον κωδικό KB3035583 και επιτρέπει στην υπηρεσία Windows Update να αποκτήσει επιπρόσθετες δυνατότητες για επιπλέον ειδοποιήσεις για σημαντικές αναβαθμίσεις, όταν αυτές θα είναι διαθέσιμες.

windows-10-install

Σύμφωνα και πάλι με το Slashgear, ένα από τα αρχεία που υπάρχουν μέσα στο πακέτο αναβάθμισης είναι και το GWXUXWorker.exe, το οποίο, επί της ουσίας, θα είναι το πρόγραμμα που θα κατεβάσει τα Windows 10 στους παλαιότερους υπολογιστές.

Άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία που περιλαμβάνονται στο update είναι το ότι θα εμφανίζει ειδοποιήσεις ανάλογα με την φάση στην οποία βρισκόμαστε στην προετοιμασία για την κυκλοφορία των Windows 10. Επομένως, το σύστημα θα μας προετοιμάζει για την έλευση των Windows 10 και μόλις αυτά γίνουν διαθέσιμα, θα μας ζητήσει να κατέβουν και να εγκατασταθούν στον υπολογιστή μας.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons