Το Samsung Pay στα περισσότερα smartphones της εταιρείας από το 2017

by Nikos Kaimakamis • On 16-12-2016 • AT 2:05 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

samsung-pay-galaxy-s6-edge-plus

Τα περισσότερα smartphones της κορεάτικης εταιρείας που θα κυκλοφορήσουν εντός του 2017 θα έχουν προεγκατεστημένο το Samsung Pay. 

To Samsung Pay, το σύστημα των ανέπαφων συναλλαγών των Κορεατών, αναμένεται να βρει το δρόμο του σε όλες τις προτάσεις smartphones που θα λανσάρει η Samsung κατά τη διάρκεια του νέου έτους, άσχετα από την κατηγορία τιμής στην οποία θα διατεθούν στην αγορά. Ο βασικός λόγος πίσω από αυτό είναι ότι οι απαραίτητοι αισθητήρες αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων που ταυτοποιούν τον χρήστη του Samsung Pay, έχουν γίνει σημαντικά φθηνότεροι, σύμφωνα με το Phone Arena, επομένως μπορούν να προσαρμοστούν σε μία ευρύτερη γκάμα μοντέλων της αγοράς.

Τον επόμενο μήνα αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της και μία έκδοση του Samsung Pay για smartphones που δεν έχουν κατασκευαστεί από τη Samsung. Αυτή η εφαρμογή θα ονομάζεται Samsung Pay Mini, αλλά δεν θα μπορεί να εγκατασταθεί στο iPhone, αφού η Apple αρνήθηκε να την προσθέσει στο App Store. To Samsung Pay παρουσιάστηκε τον Αύγουστο του 2015 και έγινε διαθέσιμο στις ΗΠΑ, τη Νότιο Κορέα, έπειτα στην Κίνα, την Βραζιλία, την Αυστραλία, την Ισπανία και τη Σιγκαπούρη. Μέλημα της Samsung είναι να προσφέρει την υπηρεσία και στην Ρωσία, την Ταϊλάνδη και τη Μαλαισία μέχρι το τέλος του 2016.

Περισσότερα από 500 διεθνή χρηματοπιστωτικά ιδρύματα υποστηρίζουν το Samsung Pay, μαζί με τις μεγαλύτερες υπηρεσίες πιστωτικών καρτών, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στις ΗΠΑ το 85% των καρτών το υποστηρίζουν.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons