Προβλήματα σύνδεσης σε παγκόσμια κλίμακα για το Skype

by George Polyzos • On 20-06-2017 • AT 12:01 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Internet

Προβλήματα φαίνεται ότι αντιμετωπίζει, σε παγκόσμια κλίμακα, η εφαρμογή Skype καθώς είχε «πέσει» χθες το βράδυ, για να επανέλθει σήμερα τα ξημερώματα αλλά όχι πλήρως.

Όπως μας ανέφερε αναγνώστης του Pestaola.gr, μέχρι τα ξημερώματα η εφαρμογή επέτρεπε στον χρήστη να κάνει log in και στη συνέχεια έμπαινε σε μία συνεχή προσπάθεια να συνδεθεί χωρίς επιτυχία. Παράλληλα, όλες οι επαφές εμφανίζονταν σαν offline. Η κατάσταση φάνηκε να βελτιώνεται γύρω στις 4-5 τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδος) χωρίς όμως αποτέλεσμα καθώς τα προβλήματα συνεχίζονται. Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρόβλημα εμφανιζόταν σε όλες τις πλατφόρμες του Skype.

Από την πλευρά της η Microsoft ανακοίνωσε ότι γνωρίζει την ύπαρξη του προβλήματος και εργάζεται για τη διόρθωσή του. Στην ίδια ανακοίνωση η εταιρεία αναφέρει ότι «χρήστες χάνουν τη σύνδεσή τους με την εφαρμογή και ενδέχεται να μην είναι σε θέση να στείλουν ή να λάβουν μηνύματα».

Οι περισσότερες αναφορές προβλημάτων προέρχονταν από την Ευρώπη και τη Ρωσία ενώ σαφώς λιγότερες προέρχονταν από Ηνωμένες Πολιτείες και Ασία.

[Update] Τελικά, από το μεσημέρι και έπειτα η λειτουργία του Skype φαίνεται να έχει ομαλοποιηθεί, τουλάχιστον σε ότι αφορά στην Ελλάδα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. den boro na sindetho me to skype

Top

Show Buttons
Hide Buttons