Προβλήματα στο iPhone 6 από την αναβάθμιση iOS 8.0.1

by George Polyzos • On 25-09-2014 • AT 2:25 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

iphone-6-with-plus

Ημέρες μόνο μετά το επίσημο λανσάρισμα του λειτουργικού συστήματος iOS 8 η Apple εξέδωσε χθες την αναβάθμιση iOS 8.0.1, η οποία όμως απ’ ότι φαίνεται δημιούργησε σοβαρά προβλήματα σε αρκετούς χρήστες.

Τα προβλήματα εμφανίστηκαν στα νέα iPhone 6 και iPhone 6 Plus τα οποία «έχασαν» την ικανότητα πρόσβασης σε δίκτυα 3G και LTE, ενώ σοβαρές δυσλειτουργίες εμφάνιζε πλέον και το TouchID, ο αισθητήρας ανάγνωσης δακτυλικού αποτυπώματος που χρησιμοποιείται για το ξεκλείδωμα της συσκευής.

Η Apple σύντομα προχώρησε σε ανάκληση της ενημέρωσης, αν και η ζημιά είχε ήδη γίνει τουλάχιστον σε επίπεδο εντυπώσεων. Για την επίλυση των προβλημάτων η εταιρεία προτείνει την επανεγκατάσταση του iOS 8, στα iPhone 6 και iPhone 6 Plus, μέσω του iTunes από σύστημα Mac ή PC.

Παράλληλα, όπως ανακοινώθηκε, πρόκειται να υπάρξει νέα αναβάθμιση, η iOS 8.0.2, που θα αντικαταστήσει την «προβληματική» 8.0.1 και θα γίνει διαθέσιμη τις επόμενες ημέρες αναλαμβάνοντας να επιλύσει τα προβλήματα που υποτίθεται ότι θα έλυνε το αρχικό update.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι το iOS 8 έγινε διαθέσιμο στις 17 Σεπτεμβρίου και παρά τα νέα στοιχεία που προσέφερε στους χρήστες, όσοι επιχείρησαν να προχωρήσουν στην εγκατάσταση over-the-air «δυσανασχέτησαν» με τον μεγάλο χώρο αποθήκευσης που απαιτούνταν κάνοντας πολλούς να αρχίσουν τις διαγραφές αρχείων από τη συσκευή τους.

Πρόκειται για το δεύτερο πλήγμα αξιοπιστίας που δέχεται η Apple τις τελευταίες ημέρες μετά και τις δοκιμές διαφόρων bloggers που αποδεικνύουν ότι το νέο iPhone 6 Plus μπορεί να αποδειχθεί «εύκαμπτο» κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons