Προβλήματα για το Apple Watch από τα… tattoo των χρηστών

by Nikos Kaimakamis • On 04-05-2015 • AT 1:12 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

apple-watch-tattoo-issue

Νέα προβλήματα φαίνεται πως αντιμετωπίζει το Apple Watch, τα οποία φαίνεται πως προκύπτουν από τα tattoo εκείνου που το φορά.

Νέοι κάτοχοι του Apple Watch που έχουν tattoo δήλωσαν ότι μερικές από τις βασικές λειτουργίες του smartwatch δεν μπορούν να εκτελεστούν σωστά, λόγω του ότι οι αισθητήρες του εμφανίζονται να έχουν πρόβλημα ειδικά με τα σκουρόχρωμα tattoo. Μετά τις αιτιάσεις από τους πρώτους κατόχους του Apple Watch, η ίδια η Apple έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι ενδέχεται να παρουσιάζονται κάποια προβλήματα σε όσους έχουν tattoo στο δέρμα τους.

Ο λόγος είναι ότι ο αισθητήρας του Apple Watch φαίνεται να μην μπορεί να αναγνωρίσει τα πολύπλοκα σχέδια, ειδικά όσα έχουν γίνει με μαύρο χρώμα. Πρόβλημα μεγάλο αποκτά ο αισθητήρας υπολογισμού του καρδιακού ρυθμού, ο οποίος χρησιμοποιεί έναν συνδυασμό πράσινων LED, με αισθητήρες φωτών που βλέπουν την ποσότητα του αίματος που περνά μέσα από τον καρπό και κάτι τέτοιο φαίνεται να εμποδίζεται από όσους έχουν tattoo εκεί.

Σύμφωνα με το BBC και άλλες συσκευές έχουν παρόμοιο πρόβλημα και όχι μόνο το Apple Watch, ενώ έχουν δημοσιευθεί και αρκετά βίντεο στο YouTube που δείχνουν το Apple Watch να μην λειτουργεί όπως θα έπρεπε σε χέρια τα οποία έχουν διακοσμηθεί με tattoos.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons