Πρόβλεψη για παραδόσεις 71,5 εκατ. iPhone

by George Polyzos • On 26-11-2014 • AT 3:28 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

iPhone-6-iPhone-6-Plus-Photos

Ενόψει και της εορταστικής περιόδου του Δεκεμβρίου, οι προβλέψεις θέλουν την Apple να κλείνει το τελευταίο τρίμηνο του έτους με παραδόσεις άνω των 71,5 εκατομμυρίων συσκευών iPhone.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ανάλυση της KGI που φιλοξενεί το Apple Insider, οι προβλέψεις θέλουν την ετήσια αύξηση των παραδόσεων για το δ’ τρίμηνο να ανέρχεται στο 82%. Όπως είναι φυσικό, το νέο iPhone 6 θα αντιπροσωπεύει το 60% του συνόλου των παραδόσεων, κάτι που μεταφράζεται σε 41,65 εκατομμύρια συσκευές. Ακολουθεί το μεγαλύτερο iPhone 6 Plus το οποίο, σύμφωνα με την KGI, αναμένεται να ξεπεράσει τα προβλήματα παραγωγής που αντιμετωπίζει και εμποδίζουν τη σωστή τροφοδοσία της αγοράς.

Αντίστοιχα, οι αναλυτές θεωρούν ότι θα ακολουθήσει πτώση στη ζήτηση με αποτέλεσμα οι παραδόσεις του α’ τριμήνου του 2015 να φτάσουν τις 50 εκατομμύρια μονάδες. Η αναφορά της KGI υπολογίζει ότι η Apple θα καταφέρει να παραδώσει περί τις 49,4 εκατομμύρια συσκευές, στις οποίες θα περιλαμβάνονται 21,6 εκατ. iPhone 6 και 10,2 εκατ. iPhone 6 Plus.

Για το δ’ τρίμηνο προβλέπεται επίσης άνοδος των παραδόσεων και για τους «παλαίμαχους» iPhone 5C και iPhone 4S, η οποία θα φτάνει το 77,3% και 58,2%, αντίστοιχα. Ωστόσο, στην αναφορά επισημαίνεται ότι αν και αναμένεται οι δύο παλαιότερες συσκευές να συνεχίσουν να βρίσκουν ανταπόκριση στο κοινό και το α’ τρίμηνο του 2015, η Apple πρόκειται σταδιακά να αρχίσει να μειώνει την παραγωγή τους.

 

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons