Προβλέψεις για το iPhone 8 από τη JP Morgan

by Nikos Kaimakamis • On 10-05-2017 • AT 11:37 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Μεγαλύτερη οθόνη, AirPods στη συσκευασία και μπαταρία σχήματος L προβλέπει η JP Morgan ότι θα είναι τα βασικά στοιχεία του εξοπλισμού του iPhone 8. 

Οι αναλυτές εκτιμούν ότι το iPhone 8 θα κάνει την εμφάνισή του μαζί με τα iPhone 7S και το iPhone 7S Plus, ενώ σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην έκθεση της JP Morgan, το iPhone 8 θα διακρίνεται για τα ελάχιστα περιθώρια του πλαισίου της οθόνης τα οποία εκτιμάται ότι θα είναι στα 4 χιλιοστά. Ο τομέας του ήχου θα είναι ένα στοιχείο στο οποίο η Apple θα δώσει αρκετή προσοχή με την έμφαση να δίνεται στην ηχητική απόδοση του επερχόμενου iPhone 8, ενώ τα ακουστικά AirPods εκτιμάται ότι θα συμπεριλαμβάνονται στη συσκευασία του τηλεφώνου.

Η οθόνη αναμένεται να είναι τεχνολογίας OLED, ενώ το iPhone 8 δεν αποκλείεται να είναι αδιάβροχο, σύμφωνα με τα πρότυπα IP68, ενώ ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στο θέμα της μπαταρίας του iPhone 8, η οποία εκτιμάται ότι θα έχει σχήμα L, προκειμένου να προσφέρει μεγαλύτερη χωρητικότητα και αυξημένη αυτονομία. Το iPhone 8 αναμένεται να είναι ένα premium μοντέλο, με μεγαλύτερη προσοχή στο σχεδιασμό σε σχέση με τα iPhone 7S και 7S Plus, τα οποία εκτιμάται ότι θα ακολουθούν τις βασικές σχεδιαστικές γραμμές της οικογένειας των smartphones της Apple.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons