Προβλέψεις για κυριαρχία του PS4 στα επόμενα έτη

by Nikos Kaimakamis • On 20-02-2015 • AT 5:06 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

xbox-one-vs-ps4

Οι αναλυτές της αγοράς παιχνιδομηχανών εκτιμούν ότι για τα προσεχή τέσσερα έτη το PS4 θα παραμένει στην κορυφή των πωλήσεων σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η αναφορά της Strategy Analytics είναι σαφής και δείχνει ότι κατά στη διάρκεια των προσεχών τεσσάρων ετών, μέχρι και το 2019, το PS4 θα εξακολουθεί να σημειώνει καλύτερες πωλήσεις κατά 40% σε σχέση με τον βασικό ανταγωνιστή του που δεν είναι άλλος από το Xbox One της Microsoft. Τα μέχρι στιγμής δεδομένα, αλλά και οι προβλέψεις δείχνουν ότι το PS4 θα κινηθεί σε εμπορικά επίπεδα που είχε φτάσει το εξαιρετικά επιτυχημένο PS2.

Σε απόλυτα νούμερα και σύμφωνα πάντα με τις προβλέψεις της Strategy Analytics τα παραπάνω μεταφράζονται σε πωλήσεις 80 εκατομμυρίων μονάδων για την κονσόλα της Sony, ενώ η παιχνιδομηχανή της Microsoft αναμένεται να αγγίξει μέχρι και το 2019, πωλήσεις της τάξης των 57 εκατομμυρίων μονάδων. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Sony, έχει πουλήσει ήδη 18,5 εκατομμύρια PS4, κατά τη διάρκεια των πρώτων 14 μηνών από την αρχική διάθεσή του στην παγκόσμια αγορά.

Αναφορικά με το Cloud Gaming, οι προβλέψεις των αναλυτών δείχνουν ότι θα ισχυροποιήσει τη θέση του, αλλά δεν θα καταφέρει να αντικαταστήσει τις κονσόλες, οι οποίες θα συνεχίσουν να έχουν περίοπτη θέση στο σαλόνι μας. Η αγορά του Gaming μέσω κονσόλας εκτιμάται ότι έχει αξία 30 δισεκατομμυρίων παγκοσμίως.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons