Ενημέρωση από Vodafone

by admin • On 03-10-2005 • AT 11:59 am • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

vodafone logo

Ενημέρωση για υπόλοιπο δωρεάν λεπτών ομιλίας

Η Vodafone σας προσφέρει την δυνατότητα να ενημερώνεστε για το αν καταναλώνετε το σύνολο των δωρεάν λεπτών ομιλίας που παρέχονται σύμφωνα με το πρόγραμμα χρήσης που έχετε επιλέξει. Ταυτόχρονα, έχετε τη δυνατότητα να ελέγχετε καλύτερα το μηνιαίο λογαριασμό σας, γνωρίζοντας κάθε στιγμή αν έχετε αξιοποιήσει το χρόνο ομιλίας που δικαιούστε να καταναλώσετε.

Προκειμένου να ενημερωθείτε για το υπόλοιπο του δωρεάν χρόνου ομιλίας σας, στέλνετε δωρεάν ένα κενό γραπτό μήνυμα (SMS) στο 1284 και στη συνέχεια λαμβάνετε δωρεάν ένα SMS από τη Vodafone με το διαθέσιμο δωρεάν χρόνο ομιλίας σας για εθνικές κλήσεις μέχρι το τέλος του ημερολογιακού μήνα.

Η ενημέρωση υπολοίπου ισχύει για όλα τα εμπορικά διαθέσιμα προγράμματα συμβολαίου με δωρεάν χρόνο ομιλίας (εξαιρούνται οι εταιρικοί πελάτες).
Στην περίπτωση που έχετε σύνδεση σε κάποιο από τα οικογενειακά προγράμματα της Vodafone, η ενημέρωση από το 1284 είναι δυνατή μόνο από το κινητό της κύριας σύνδεσης.

Όντως, η υπηρεσία λειτουργεί όπως ακριβώς περιγράφεται στο site της Vodafone και τον τελευταίο καιρό έχει δεχθεί μια μικρή αισθητική αλλαγή στο κείμενο του μηνύματος. Η φράση ΩΣ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑΚΟΥ ΜΗΝΑ έχει αντικατασταθεί με το όνομα του μήνα και το μήνυμα έχει πλέον την παρακάτω μορφή (ενδεικτικά):

VODAFONE: ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΔΩΡΕΑΝ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ: 53' 29'' ΩΣ ΤΕΛΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΑΠΟ ΤΑ 240' ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΣΑΣ. ΤΕΛ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 01/10, 21:00

Το πρόβλημα (?) εντοπίζεται στην ενημέρωση του υπόλοιπου δωρεάν χρόνου ομιλίας που από τις δοκιμές μας φαίνεται πως δεν λαμβάνει χώρα σε πραγματικό χρόνο ούτε γίνεται καθημερινά παρά μόνο κάθε 21:00 κάποιας βραδιάς.

Η περιγραφή της υπηρεσίας από την Vodafone δεν αναφέρει οτιδήποτε σχετικό για ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο αλλά αναρωτιόμαστε για την χρησιμότητα αυτής όταν η καθυστέρηση στην ενημέρωση ξεπερνά τις 2-3 ημέρες. Γνώμη μας είναι, πως πρακτικά την καθιστά άχρηστη!

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. υπαρχει τιποτα σχετικο για data που πηγαινοερχονται απο το κινητο μας?? πως μπορουμε να ενημερωνομαστε? ευχαριστω!

Top

Show Buttons
Hide Buttons