Κιάτο και Προαστιακός

by Stefanos Kofopoulos • On 14-06-2007 • AT 2:27 pm • 3 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

proastiakos logo

Ένα βήμα πιο κοντά στο Κιάτο έκανε ο Προαστιακός με το δοκιμαστικό δρομολόγιο σήμερα το πρωί από Κόρινθο. Επιβάτες ήταν ο υπουργός μεταφορών άλλοι πολιτικοί παράγοντας και πρόσωπα. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι σε λιγότερο από ένα μήνα, θα είναι εφιχτή η διαδρομή Αθήνα – Κιάτο σε 1 ώρα και 45 λεπτά. Ελπίζω να έχουν μπόλικα βαγόνια για να αποφύγουν τα προβλήματα στις ώρες αιχμής.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αντε να δοούμε μπας και εμείς που είμαστε από εκεί αλλά εχουμε ριζωσει στην Αθηνα, επαναπατριστούμε…το προλαβαίνουμε και το μπανακι το απογευματακι τωρα το καλοκαιρι!

  2. @magualla: Δεν ξέρω τι ώρες θα παίζουν τα δρομολόγια αλλά μπανάκι σίγουρα προλαβαίνεις!

  3. ΟΛΛΑ ΚΑΛΛΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ -Η-ΔΕΝ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΚΑΚΟΤΕΧΝΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΤΟΜΑΤΟΣ ΜΕ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΚΑΙ ΕΚΟΙΝΟ ΤΟ ΑΜΟΙΡΟ ΒΑΘΟΣ ΠΑΤΩΜΑ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ? ΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΚΛΠ ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΑΛΟΥΣ ΠΡΟΑΣΤΙΚΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΝΑ ΜΩΡΦΟΣΟΥΝ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΡΦΩΘΟΥΝ ? ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ? ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΞΕΣΚΟΝΗΣΜΑ ΤΑΞΕΙΔΙΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΚΑΙ… ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΤΗΣ ΑΥΘΟΝΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ… ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΓΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΔΙΟΡΘΟΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΥ?
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΕΡΩ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΕ ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΤΡΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΗΡΗΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ?
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΥΙΑΝΝΙΣ

Top

Show Buttons
Hide Buttons